R3 2200G ile CS:GO ve PES 19 oynanır mı?

w0xcrush

Kilopat
Merhaba herkese, kendi butceme uygun ucuz yollu bir sistem topladım. {İlk denemem}. 1366X768 bir monitör ile çalıştıracağım sistemi. İstediğim:
PUBG Mobile
Fifa/PES 19
LOL
CS GO
Oyunlarını sıkıntısız oynamak.

SİSTEM:

ANAKART: Gigabyte B450M GAMING AMD B450 DDR4 3200MHz(OC)
İŞLEMCİ: Ryzen 3 2200G
RAM: Adata XPG Flame 4GBX1 2400MHz DDR4 (X2)
KASA: Zalman N3
PSU: Corsair vs 450

Bu sistem isteğimi karşılar mı?

Bir de iyi bir Wi-Fi adaptöru önerebilir misiniz? Kablo cekemiyorum maalesef.

Ses kartı çoğu anakartın içinde dahili olarak yer alır. Kullandığın monitörde hoparlör varsa sesi oradan alırsın.

elimde bi r3 2200g var sanırım sen apu sistem topluyacaksın ram frekansın yuksek olması iyi olur r3 2200g biraz yetersiz bazı şeylerde oc yaptıgında 3.95 frekansına cıkartabilmiştim ama stock sogutucuyla sogutmuyor bu frekansı r3 şuan itopyada 571 tl hani butceyi birazdaha zorla derim r5 3400g 1084 tl alırsan senin için daha iyi olur apuda ısrarcıysan

elimde bi r3 2200g var sanırım sen apu sistem topluyacaksın ram frekansın yuksek olması iyi olur r3 2200g biraz yetersiz bazı şeylerde oc yaptıgında 3.95 frekansına cıkartabilmiştim ama stock sogutucuyla sogutmuyor bu frekansı r3 şuan itopyada 571 tl hani butceyi birazdaha zorla derim r5 3400g 1084 tl alırsan senin için daha iyi olur apuda ısrarcıysan
Çok fazla beklentide olan biri değilim açıkçası. 7 yıllık laptopum bozulduğu için basit bir makine toplamak istedim. Belirttiğim oyunları sorunsuz oynayabilir miyim sistemde? Oc ne için yaptınız peki, Hangi işlemde nasıl bir performans elde etmek için yani.

r3 2200g gerçekten sıkıntı cıkartan bi işlemci tek çekirdek gucude duşuk ornek vermek gerekirse 1920x1080 ekranda lol + opera arkada calıştırken alt tap yaptıgında oyna geri donuşte steamdan oyun oynarken steam konsolunu actıgında oyun içi kasmalar oldugunu ilerde bi ekran kartı aldıgında besleyemedigi goruceksin gpu cekirdegide guçlu degil

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı