R3 2200G RX 570 Sisteme 144 Hz monitör alınır mı?

Umut Aydugan

Hectopat
R3 2200G ve ROG STRIX RX 570 4 GB OC ekran kartım var. Bu sistemle 1024X768 çözünürlükte en düşük ayarlarda kaç FPS alırım ve bu sisteme 144 Hz almalı mıyım?

Ben de aşağı yukarı aynı sistemi toplamayı düşünüyorum.Bence 144 hz gereksiz kalacaktır çünkü CS:GO hariç aman aman 144 fps verecek bir oyun yok bu sisteme.

CS:GO için alınır ama PUBG gibi ağır oyunlarda üzülürsün. Şu videoda arkadaş ortalama 120 FPS almış 2-3 ayar kısarak bunu 144 yapabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gördüğünüz gibi ağır oyunlarda üzer sizi sistem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RX 570 144hz besleyemiyor (CS vb. hariç) eski sistemimden biliyorum ama almışken 144hz alman ileri dönüklük açısından faydalı olacaktır. Oyunları falan boşver masaüstünde imleç oynatırken bile o yumuşaklığı hissediyorsun.
Şöyle söyleyeyim webde gezinirken yukarı aşağı kaydırma (scroll) hareketinde bile aşırı farkediyor. Almışken yüksek hertz al :)

Ben de aşağı yukarı aynı sistemi toplamayı düşünüyorum.Bence 144 hz gereksiz kalacaktır çünkü CS:GO hariç aman aman 144 fps verecek bir oyun yok bu sisteme.
Pc de oyun yok sadece Cs oynuyorum
Birde değerlendirmelerinizi sadece Cs üzerinden yaparsanız sevinirim bende biliyorum pıbg gibi Bi oyunda bu sistemle 144 fps alamayacağımı, tek istediğim bu sisteme Cs için 144 hz alınır mı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı