R3 2200G sistem bir anda yazilar kayboluyor

Makaleler
1
Yer
Balıkesir
Selam arkadaşlar. Bilgisayarımı sabah derse girmek için açtım, saat 9 civarı. Ondan beri de ders olduğu için açık bıraktım, ders çalıştım ve video izledim. Geçen günlerde de başıma gelmişti. Bir anda kapanıyormuş gibi oluyor, ama her şey çalışır durumda. Sadece tema rengini alıyor yani Google teması nasıl ki beyazsa o anda direkt beyaz oldu ekran. Alt + Tab yapıp masaüstüne dönünce de mavi oldu. Yani Windows arka plan renginde. Ne yapmam gerekiyor? Çok açık kalınca mı böyle oluyor?

Sistemim:
Ryzen 3 2200G VEGA 8 Gpu
8x2 3000MHz RAM
Biostar A320MH
Game Garaj 450W PSU.

Format falan mı atayım?

Son düzenleme:
Hocam, güç seçeneklerinden uyku modu ayarlarını kontrol edin. Monitör kapanma ve uyku moduna bakın.

Hocam, güç seçeneklerinden uyku modu ayarlarını kontrol edin. Monitör kapanma ve uyku moduna bakın.
Yok hocam bir sorun göremedim ben. Ayrıca monitör ben kullanırken oluyor yani uyku ile alakası olduğunu sanmıyorum. Bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor. Gerçekten çok garip.

Anladım hocam. Vega 8 için sürücü güncellemesi yaptınız mı?

Tamam hocam. Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp tekrar yükleyip deneyin. Bir süre kullanın. Bu tip arızalarda tespit zor olabiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı