R3 2200G sistem Cyberpunk 2077 performansı nasıldır?

İşletim sistemi
Windows 10
Ben de merak ediyorum sonucu. (Aynı işlemciyi kullandığım için.) Bence 30 FPS oynarsınız en düşükte eğer grafik ve en az 60 FPS olmalı gibi bir takıntınız yoksa mis gibi keyif alırsınız.

Önerim şimdi denemeyin. Oyunun optimizasyonu şu an da berbat durumda. Aksi taktirde düşük FPS değerleri sonucu üzülebilirsiniz.

Çoktan indirdim bir bakmayı düşünüyorum ancak dediğiniz gibi optimizasyonu düzelirse FPS konusunda daha tatmin edici sonuçlar görebilirim. Optimizasyonu düzelirse, oynarsam ve aklıma da gelirse editlerim.
Ben de merak ediyorum sonucu. (Aynı işlemciyi kullandığım için.) bence 30 FPS oynarsınız en düşükte eğer grafik ve en az 60 FPS olmalı gibi bir takıntınız yoksa mis gibi keyif alırsınız.

Hız aşırtmadan ve 3200 RAM'den (bu da hız aşırtılmış hali .d) bir tık ümitliyim açıkçası 30 FPS konusunda. Unutmazsam ve topu dikme hatasından kurtulursam editlerim dostum.

Apu sistem mi?

Hız aşırtma yapılmış bir sistem, 720p Low ayarlarda 30 40 sabit oynayabilir miyim sizce?

Sistem: R3 2200G 3.9 GHz 1.3625 Volt, 2*4 3200 MHz CL 14 16 16 16 36, B350M PRO-VD Plus, 1550 MHz 1.2125 Volt.

30-40 değil de, 720p Low ayarlarda 16 GB 8+8 RAM ile 30-35 FPS arası oynatıyor. YouTube'da videoları var izleyebilirsin, fakat yer yer FPS düşebilir ama Single Player olduğundan dolayı çok rahatsız edip oyun keyfini bozmaz. Yani rahatlıkla oynayıp keyif alabilirsin. Eğer 4+4 8 GB RAM'e sahipsen 25-30 arası.
Ayrıca şu konuya da bakabilirsin;

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı