Çözüldü R3 2200G sistemde ekrana görüntü gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

messi05

Hectopat
Daha fazla  
R3 2200G, 16 GB RAM (8x2), 240GB SSD, Gigabyte B450M-H bir sistemim var. P'de kabloları bağladığımızda kasa çalışıyor. Ama ekrana bir görüntü vermiyor. Ekranda HDMI girişi yok. Sorun neden kaynaklı olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Anladım hocam. O zaman sıkıntı başka yerde. Deneyerek bulmaya çalışalım. İlk olarak fişten çekin ve BIOS pilini sökün. Daha sonra ise RAM'lerin parlak yerlerini yumuşak bir silgi ile temizleyip takın.
Ekranda hangi girişler var? Siz hangi tür kablo ile denediniz?

Evde uygun bir TV varsa HDMI ile de deneyebilirsiniz.

Anladım hocam. O zaman sıkıntı başka yerde. Deneyerek bulmaya çalışalım. İlk olarak fişten çekin ve BIOS pilini sökün. Daha sonra ise RAM'lerin parlak yerlerini yumuşak bir silgi ile temizleyip takın.

Çözüm
Aldığımız yerde bilgisayarı test ettim ve sıkıntı yoktu. Eve geldiğimde bu sorun oldu. Ama denerim pili sökmeyi.

Tamamdır hocam. Duruma göre yazarsınız.

Tamamdır hocam. Belki Hızlı Başlat sebebiyle de yapıyor olabilir. Dediğim gibi fişten çekin ve BIOS pilini söküp 10 dakika sonra takıp deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…