Çözüldü R3 2200G sistemde ekrana görüntü gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

messi05

Hectopat
Daha fazla  
R3 2200G, 16 GB RAM (8x2), 240GB SSD, Gigabyte B450M-H bir sistemim var. P'de kabloları bağladığımızda kasa çalışıyor. Ama ekrana bir görüntü vermiyor. Ekranda HDMI girişi yok. Sorun neden kaynaklı olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Anladım hocam. O zaman sıkıntı başka yerde. Deneyerek bulmaya çalışalım. İlk olarak fişten çekin ve BIOS pilini sökün. Daha sonra ise RAM'lerin parlak yerlerini yumuşak bir silgi ile temizleyip takın.
Tamamdır hocam. Belki hızlı başlat sebebiyle de yapıyor olabilir. Dediğim gibi fişten çekin ve BIOS pilini söküp 10 dakika sonra takıp deneyin.

Denedim ama olmadı ve kasa açıkken klavyeyi taktık klavye çalışmadı.

Tamamdır hocam. Belki hızlı başlat sebebiyle de yapıyor olabilir. Dediğim gibi fişten çekin ve BIOS pilini söküp 10 dakika sonra takıp deneyin.

Bilgisayarcıya götürdüm RAM'lerle alakalıymış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim dediğim RAM temizleme işlemini yapmış mıydınız? Bir de garantisi vardı değil mi?

O zaman yapın derim hocam. Dediğim gibi fişten çekik olarak yapın.

Tam olarak nasıl çözüldü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…