R3 2200G Sistemde oyunları iGPU ile açmak

calimenjero

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Ryzen 2200G işlemcim var bunun içinde Vega 8 dahili ekran kartım var. Bir de PC'ye RTX-2060 bağlı. Ben HDMI kablosunu anakarta bağladım ve dahili Vega 8'den görüntü alıyorum. Normalde her şey dahili GPU ile açılıyor. Bütün ayarları da yapmama rağmen oyuna girince harici GPU ile oyun açılıyor.
Ben dahili Vega 8'yi kullanmak istiyorum.

1622872911301.png

Hocam neden 2060 kullanmıyorsunuz?
Çözüm için 2060'ı sökebilirsiniz
2060 kullanmıyorum değil kullanıyorum demiş bu arada. 2060 kullanıyormuş ama onun yerine Vega 8 kullanmak istiyormuş. Gerekmeyen durumlarda mesela eski/düşük güçteki bir oyunu oynarken enerji tasarrufu sağlayabilir. BIOS"tan Switchable Graphics ayarı varsa yapılabilir belki.

Neden Vega 8 kullanmakta ısrarcısınız? Ona göre bir yorum yapabilirim.
ekran kartı ile mining yapıyorum riserla bağlı performans düüşüyor baya 50 fps alıyorum oyunlarda vega 8 daha önce oluyordu ama bu kart ile olmuyor

2060 kullanmıyorum değil kullanıyorum demiş bu arada. 2060 kullanıyormuş ama onun yerine Vega 8 kullanmak istiyormuş. Gerekmeyen durumlarda mesela eski/düşük güçteki bir oyunu oynarken enerji tasarrufu sağlayabilir. BIOS"tan Switchable Graphics ayarı varsa yapılabilir belki.
biostan igd (dahili grafik kartı) seçtim zaten yoksa görüntü gelmiyor monitöre
Hocam neden 2060 kullanmıyorsunuz?
Çözüm için 2060'ı sökebilirsiniz
teşekkürler öneriniz için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı