R3 2200G sistemde RDR2 düşük ayarlarda nasıl oynanır?

Makaleler
19
Selamlar. RDR2'yi şu sistem ile oynamak istiyorum.
  • AMD Ryzen 3 2200G 3.50GHz
  • Vega 8
  • 8 GB RAM (6 GB kullanılabilir)
  • Windows 10.
Oyuna Görev Yöneticisi'nden yüksek öncelik vereceğim ve düşük ayarlarda oynayacağım. 30 FPS görebilir miyim?

YouTube'da 6 GB RAM ile FPS testi bulamadım. Zaten yakında 8 GB RAM ekleyeceğim.

Selamlar. RDR2'yi şu sistem ile oynamak istiyorum.
  • AMD Ryzen 3 2200G 3.50GHz
  • Vega 8
  • 8 GB RAM (6 GB kullanılabilir)
  • Windows 10.
Oyuna Görev Yöneticisi'nden yüksek öncelik vereceğim ve düşük ayarlarda oynayacağım. 30 FPS görebilir miyim?

YouTube'da 6 GB RAM ile FPS testi bulamadım. Zaten yakında 8 GB RAM ekleyeceğim.

16 GB RAM yapmadan imkansız. Ben 16 GB RAM ile 25-20FPS kasmadan oynadım ancak arada bir 15'lere düşüyordu. Anakartın nedir? OC ile daha iyi olabilr.

Anakart modeli yazmıyor sadece Gigabyte markası olduğu yazıyor şu an 14 GB RAM yaparsam idare eder mi sizce?

Aslında senin RAM'in şu an 8 GB. İşlemcin 2 GB alıyor o yüzden 6 gözüküyor. Sen 8 daha tak 16 olsun çok daha rahatlar ve oynarsın. CPU-Z indiirp mainboard kısmından anakartına bakar mısın?

Aslında senin RAM'in şu an 8 GB. İşlemcin 2 GB alıyor o yüzden 6 gözüküyor. Sen 8 daha tak 16 olsun çok daha rahatlar ve oynarsın. CPU-Z indiirp mainboard kısmından anakartına bakar mısın?

Kendi bilgisayarıma geçince bakıp yazarım.

Geç odlu ama ancak eve gidebildim.

1644167049293.png

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı