Merhabalar, dün Steam üzerinden Valheim'i satın aldım. Oyunun mantığını ve bize sunduklarını çok beğendim fakat, sistemimde 20-25 fps alıyorum en en düşük ayarlarda. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır? Ayrıca küçük bir sorunum daha var. Benim mousemde scroll tuşu çalışmıyor. Oyunda ise eşyaları çevirmek için o tuşu kullanmam lazım. Tuş ayarlarında onu değiştirecek bir ayar bulamadım. Acaba bir program yardımıyla klavyemden kullanmadığım iki tuşu scroll olarak ayarlayabilir miyim?
8 GB tek kanal RAM'in var, çift kanal RAM performansı arttırır. Ayrıca oyun HDD'de sanırım, o da etkiliyor olabilir. Yazılımsal olarak emin olmamız için, sürücülerin hepsi güncel değil mi?
8 GB tek kanal RAM'in var, çift kanal RAM performansı arttırır. Ayrıca oyun HDD'de sanırım, o da etkiliyor olabilir. Yazılımsal olarak emin olmamız için, sürücülerin hepsi güncel değil mi?
Duyduğuma göre evet, pek de iyi bir optimizasyonu yoktu. Ama çift kanal RAM performansı arttıracağından bu oyundan olmasa bile başka oyunda dropların önüne geçebilirsin.