R3 2200G sisteme R5 3600X yükseltmesi

Stock soğutucu kullanılmaz. Çok ısınır performans kaybı olur.

Anladım ama şöyle bir korkum var bilgisayarın arkadaki fanı stok soğutucuya yakın duruyor ben soğutucu alsam sığar mı diye korkuyorum.

Anladım fakat 3600X alıp ileride soğutucu da alabilirim zaten çok ısınmaz diye umuyorum.
Tabi siz bilirsiniz ama 3600 ile 3600X arasındaki fark çok fazla değil, gördüğüm kadarıyla ortalama %3 maksimum %11 kadar bi fark var. Bence 3600 + sağlam bi soğutucu ile ısınma sorunu olmadan aynı performansı almak bütçeniz olsa bile daha mantıklı. Ama dediğim gibi siz bilirsiniz

Anladım ama şöyle bir korkum var bilgisayarın arkadaki fanı stok soğutucuya yakın duruyor ben soğutucu alsam sığar mı diye korkuyorum.
Sıvı soğutma düşünür müsünüz? Alan açısından bahsettiğiniz soruna sebep olmaz sıvı soğutma

Bilgisayar aldım amdfx4100 3.60ghz 4cekirdek ekran kartı amd radeon hd6670 2gb 64bit 6gb ram 900mhz 2×3 ddr3 iyimi ets2 nfs mostwanted 2 yükek ayarda kasmadan oynuyom hem csgo yüklücem kaldırır demi😔

Alan için dedim hocam, soğutucu güzeldir lafım yok :)
Sıvı soğutucuya gerek yok. Attığım soğutucuyu kullanıyorum full yükte en fazla 65 derece civarı bu sıcaklarda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı