heavemercy
Hectopat
Daha fazla
Herkese iyi sosyaller arkadaşlar günaydınlar ve hayırlı cumalar,
29 Ekim'de Hepsiburada'dan 8.600₺'ye sıfır sıvı soğutma aldım, sonrasında Gaming gen üzerinde aldığım ürünün daha güncel halini görünce, aradaki 3.900₺ fiyat farkı da gözüme çok gelmeyince bu siparişi hiç kutusunu bile açmadan elimde tutuyordum, Gaming Gen üzerinde satılan ürüne yöneldim.
4 Kasım 2025 tarihinde Gaming gen üzerinden, sıfır olarak düşündüğüm Corsair Titan 360'ı sipariş ettim,
1 gün sonra arandım ve sipariş ettiğim ürünün başka bir müşteri tarafından iade ürün olduğunu, fakat hiç kullanılmadığı söylendi, özellikle sordum;
Hiç termal macunu kullanıldı mı? Veya hiç bu ürün kullanıldı mı dedim,
Cevap hayır dendi, böyle dendiği için.
Hepsiburada'dan aldığım ürünü hiç kutusunu bile açmadan iade ettim.
Çünkü Gaming gen bana ürün sadece kutusu açıldı ve iade ürün dendi.
Tamam öyleyse kargolayın dedim,
Fakat bana gelen ürün söylenenden bağımsız, 2. el ve tamamen kullanılmıştı.
Ekteki görsellerde göreceksiniz, radyatörde vs bile delinme ve bozulmalar mevcut, ürün 2. el yani.
(Kutu açılım videosu mevcuttur.)
Termal macunu vs de kullanılmış.
Gaming Gen'e ulaştım ve bana en azından kısmı iade veya yardımcı olmaları gerektiğini söyledim.
Termal macun MX4 alsam şu anda 300₺, neden ekstra ürünün orijinalinde olan ürüne macun parası ödeyeyim ki?
Şu anda Hepsiburada'dan aldığım ürünün stoğu yok, ve başka yerlerde de ürüne de zam gelmiş. Yani bu ürünü iade edersem bu üründen daha kötüsünü daha pahalıya alacağım.
Ne yapmamı önerirsiniz?
Yazmayı unutmuşum, Titan 360'ı 12.500₺'ye aldım.
Yani hem 3900₺ fark ödedim, hem 500₺ termal macun ödeyeceğim, hem de ürünü iade edersem alacağım ürün stokta yok ve daha pahalı.
Gaming gen ise bana ne kısmı iade sunuyor, ne de termal macun vs konusunda yardımcı oluyor.
Tek yapabilecekleri şeyin iade olduğunu belirttiler.
Kaldı ki ben mağdurum.
29 Ekim'de Hepsiburada'dan 8.600₺'ye sıfır sıvı soğutma aldım, sonrasında Gaming gen üzerinde aldığım ürünün daha güncel halini görünce, aradaki 3.900₺ fiyat farkı da gözüme çok gelmeyince bu siparişi hiç kutusunu bile açmadan elimde tutuyordum, Gaming Gen üzerinde satılan ürüne yöneldim.
4 Kasım 2025 tarihinde Gaming gen üzerinden, sıfır olarak düşündüğüm Corsair Titan 360'ı sipariş ettim,
1 gün sonra arandım ve sipariş ettiğim ürünün başka bir müşteri tarafından iade ürün olduğunu, fakat hiç kullanılmadığı söylendi, özellikle sordum;
Hiç termal macunu kullanıldı mı? Veya hiç bu ürün kullanıldı mı dedim,
Cevap hayır dendi, böyle dendiği için.
Hepsiburada'dan aldığım ürünü hiç kutusunu bile açmadan iade ettim.
Çünkü Gaming gen bana ürün sadece kutusu açıldı ve iade ürün dendi.
Tamam öyleyse kargolayın dedim,
Fakat bana gelen ürün söylenenden bağımsız, 2. el ve tamamen kullanılmıştı.
Ekteki görsellerde göreceksiniz, radyatörde vs bile delinme ve bozulmalar mevcut, ürün 2. el yani.
(Kutu açılım videosu mevcuttur.)
Termal macunu vs de kullanılmış.
Gaming Gen'e ulaştım ve bana en azından kısmı iade veya yardımcı olmaları gerektiğini söyledim.
Termal macun MX4 alsam şu anda 300₺, neden ekstra ürünün orijinalinde olan ürüne macun parası ödeyeyim ki?
Şu anda Hepsiburada'dan aldığım ürünün stoğu yok, ve başka yerlerde de ürüne de zam gelmiş. Yani bu ürünü iade edersem bu üründen daha kötüsünü daha pahalıya alacağım.
Ne yapmamı önerirsiniz?
Yazmayı unutmuşum, Titan 360'ı 12.500₺'ye aldım.
Yani hem 3900₺ fark ödedim, hem 500₺ termal macun ödeyeceğim, hem de ürünü iade edersem alacağım ürün stokta yok ve daha pahalı.
Gaming gen ise bana ne kısmı iade sunuyor, ne de termal macun vs konusunda yardımcı oluyor.
Tek yapabilecekleri şeyin iade olduğunu belirttiler.
Kaldı ki ben mağdurum.
Dosya Ekleri
-
015BF64C-1DC8-403C-AB78-A2BAA39F8499.jpeg189,7 KB · Görüntüleme: 34 -
2BFDE955-C5A3-4957-9FA9-9246BCEE8975.jpeg189 KB · Görüntüleme: 37 -
ba463979-dd64-42bf-9de8-ceb25f769a83.jpeg99,7 KB · Görüntüleme: 36 -
7B5561EE-8849-4A29-9C91-7DB7CF05C464.jpeg203,8 KB · Görüntüleme: 35 -
d0ebc304-427e-4cd4-8428-2f8d44ec99b6.jpeg113,1 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör: