R3 2200G ve B450M S2H sistemimi topladım

270 TL'ye en kötü PSU'yu almışsınız. PSU işi şakaya gelmez, en az 350-400 TL ile kaliteli bir şey almak gerekir PSU'da bence. Olan olmuş, ne diyelim hayırlı olsun.

Doğru diyorsunuz bende Rampage, Everest, Frisby vs. kesinlikle tercih etmedim ettirmiyorum.
Fakat baktığımda bu PSU'ya çok güzel yorumlar gelmiş bir deneyelim bakalım umarım pişman olmam @UBerk
En kötü iade edip High Power alırım.

Doğru diyorsunuz bende Rampage, Everest, Frisby vs. kesinlikle tercih etmedim ettirmiyorum.
Fakat baktığımda bu PSU'ya çok güzel yorumlar gelmiş bir deneyelim bakalım umarım pişman olmam @UBerk
En kötü iade edip High Power alırım.
High Power veya FSP almanız yararınıza olur.

PSU'yu iade ederseniz iyi olabilir. Arkadaşın önerdiği FSP PSU'yu almanız daha iyi olacaktır.
Tamam hocam bir bakacağım teşekkürler.

Alacağım PSU; Gametech Gtp-500 500w 80 Plus Bronze Power Supply Pc Güç Kaynağı - n11.com
İade edersem şunu alacağım;

Alacağım PSU; Gametech Gtp-500 500w 80 Plus Bronze Power Supply Pc Güç Kaynağı - n11.com
Bu PSU'yu almanız yararınıza olur, benim attığım da sizin attığınız da giriş/orta seviye PSU'lar ama, C4 değiller. O fiyata alınabilecek en iyi PSU'lar.

C4 bir PSU değil elinizde patlamaz. Alınır.

Bu PSU'yu almanız yararınıza olur, benim attığım da sizin attığınız da giriş/orta seviye PSU'lar ama, C4 değiller. O fiyata alınabilecek en iyi PSU'lar.

Biliyorum High Power ve FSP kalitesini ama buna da bir şans vermek istedim belki bu ürünün bende sıkıntısı çıkmazsa sosyalde tavsiye edilir :D. Teşekkür ediyorum

Biliyorum High Power ve FSP kalitesini ama buna da bir şans vermek istedim belki bu ürünün bende sıkıntısı çıkmazsa sosyalde tavsiye edilir :D. Teşekkür ediyorum
Yani deneyip denememek size kalmış ama bu olabilir:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam Zaten bunların sonu patlamak, iyi veya kötü oluşu değil. Bence yol yakınken iptal edin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı