R3 2200G ve RX 570 darboğaz yapar mı?

Ryzen işlemcilerde dual channel ram kullanınca performansta çok iyi fark yaratıyor onu diyor.
bi 8 gb 2400 mhz 1 tane daha alırım sonra ama :)
Bütçen müsait olduğunda sendeki ramin aynısından bir tane daha al ve 8+8 toplamda 16GB belleğin olsun. Oyunlarda aldığın FPS yükselecek. Bu arada sendeki ramler 4+4 toplamda 8GB ise bu yazdıklarımı hiç umursama.
yok 2 slot var 1 tane 8 gb 2400 var
Bütçen müsait olduğunda sendeki ramin aynısından bir tane daha al ve 8+8 toplamda 16GB belleğin olsun. Oyunlarda aldığın FPS yükselecek. Bu arada sendeki ramler 4+4 toplamda 8GB ise bu yazdıklarımı hiç umursama.

Son düzenleme:
beni
bi 8 gb 2400 mhz 1 tane daha alırım sonra ama :)

benim anakart işlemci power seninle aynı ekran kartım sapphire pulse rx 570 4gb ve ram 2*8gb 3000mhz ekran kartı kullanımım yüzde yüz hep bir darboğaz yaşamadım
bende ilk başta apu sistem olarak kullanıyordum sonra sadece ekran kartını ilave ettim.

Daha önce elimde bulunan sistem parçalarıydı ve gerçekten battlefield ,csgo,gta 5 gibi oyunlarda fps droplar ile oldukça karşılaşıyordum ram boyutu 8gb idi ardından 16gb yaptım ancak düzelen pek birşey olmadı. Şuanda ryzen 5 2600 kullanıyorum ve oldukça yeterli 1080p için güzel bir performans alıyorum memnunum bütçesi çok iyi olmayanlar için kurtarıcı bir işlemci

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı