R3 2200G'den R3 3100'e geçtikten sonra görüntü gelmiyor

Serdar Özgen

Femtopat
Daha fazla  
Eski işlemcim Ryzen 3 2200G idi 2. el Ryzen 3 3100 işlemci aldım ama anakarta taktığımda ne görüntü geldi ne ekran kartı çalıştı. Sizce BIOS'tan vs yapabilir mi? Anakartım ASUS Prime B350M k. Şu an BIOS güncelleyip deneyeceğim.

Ekran Kartı Taktınız Mı ?

Pinlere iyice baktınız mı? İşlemcinin sağlamlığından emin misiniz?

Ayrıca bu işlemci APU değil görüntü almak için ekran kartı şart.

BIOS güncelleyip dönüş yapın.

Ekran Kartı Taktınız Mı ?
Evet görüntüyü ekran kartından veriyorum

Hocam bios güncelledim ama şuan işlemci sokete oturmuyor. Sağ kısmı oturuyor sol havada sanırım pinler sıkıntılı

Evet görüntüyü ekran kartından veriyorum

Hocam bios güncelledim ama şuan işlemci sokete oturmuyor. Sağ kısmı oturuyor sol havada sanırım pinler sıkıntılı
Ayrıca eski işlemci şuan oturuyor

Hocam kenardaki pinleri yanlışlıkla eğdiğim için sokete oturmuyormuş ama elimden geldiği kadar düzelttim ve şuan oturdu ve çalışıyor. Pinlerin dümdüz olmasına gerek var mı biraz eğri kaldıysa eğer ilerde sıkıntı olur mu?

Son düzenleme:
Sokete değdiği sürece sorun olmaz. Eğilen pin hangi özelliği etkiliyor onu anlamak lazım.

Aynı olayı ben de yapmıştım ama Intel olduğu için anakarttaki pinleri yamultmuştum. 5-6 saat tek tek düzelttim onları işlemci de yamulmuştu onu da düzelttim her şey yamuldu ama elimle düzelttim yani sonuç olarak çalıştı

Bende çok uğraşırsam iyice bozarım diye fazla uğraşmadım yoksa tek tek dümdüz olana kadar uğraşcak cinsten biriyim umarım çok hafif eğrilikler ilerde sorun olmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…