Eski işlemcim Ryzen 3 2200G idi 2. el Ryzen 3 3100 işlemci aldım ama anakarta taktığımda ne görüntü geldi ne ekran kartı çalıştı. Sizce BIOS'tan vs yapabilir mi? Anakartım ASUS Prime B350M k. Şu an BIOS güncelleyip deneyeceğim.
Eski işlemcim Ryzen 3 2200G idi 2. el Ryzen 3 3100 işlemci aldım ama anakarta taktığımda ne görüntü geldi ne ekran kartı çalıştı. Sizce BIOS'tan vs yapabilir mi? Anakartım ASUS Prime B350M k. Şu an BIOS güncelleyip deneyeceğim.
Hocam kenardaki pinleri yanlışlıkla eğdiğim için sokete oturmuyormuş ama elimden geldiği kadar düzelttim ve şuan oturdu ve çalışıyor. Pinlerin dümdüz olmasına gerek var mı biraz eğri kaldıysa eğer ilerde sıkıntı olur mu?
Hocam bios güncelledim ama şuan işlemci sokete oturmuyor. Sağ kısmı oturuyor sol havada sanırım pinler sıkıntılı
Ayrıca eski işlemci şuan oturuyor
Hocam kenardaki pinleri yanlışlıkla eğdiğim için sokete oturmuyormuş ama elimden geldiği kadar düzelttim ve şuan oturdu ve çalışıyor. Pinlerin dümdüz olmasına gerek var mı biraz eğri kaldıysa eğer ilerde sıkıntı olur mu?
Hocam BIOS güncelledim ama şu an işlemci sokete oturmuyor. Sağ kısmı oturuyor sol havada sanırım pinler sıkıntılı.
Ayrıca eski işlemci şu an oturuyor.
Hocam kenardaki pinleri yanlışlıkla eğdiğim için sokete oturmuyormuş ama elimden geldiği kadar düzelttim ve şu an oturdu ve çalışıyor. Pinlerin dümdüz olmasına gerek var mı biraz eğri kaldıysa eğer ileride sıkıntı olur mu?
Aynı olayı ben de yapmıştım ama Intel olduğu için anakarttaki pinleri yamultmuştum. 5-6 saat tek tek düzelttim onları işlemci de yamulmuştu onu da düzelttim her şey yamuldu ama elimle düzelttim yani sonuç olarak çalıştı
Aynı olayı ben de yapmıştım ama Intel olduğu için anakarttaki pinleri yamultmuştum. 5-6 saat tek tek düzelttim onları işlemci de yamulmuştu onu da düzelttim her şey yamuldu ama elimle düzelttim yani sonuç olarak çalıştı
Bende çok uğraşırsam iyice bozarım diye fazla uğraşmadım yoksa tek tek dümdüz olana kadar uğraşcak cinsten biriyim umarım çok hafif eğrilikler ilerde sorun olmaz