R3 2300g ve RX 570 GTA 5 Düşük FPS sorunu

Bloodbr1

Decapat
İşlemcim R3 2300g, RAM 8 GB 2400MHz, ekran kartı RX 570 4 GB. Arkadaşlar GTA 5'de high ayarlarda 50 FPS'de oynuyorum, normal midir? Aynı sisteme sahip kişiler ayar yardımında bulunursa sevinirim.

Eğer oyunda saat 19:00'dan sonra FPS düşüşü olup bu saatten önce yani gündüz saatleri FPS normal oluyorsa aramıza hoş geldin.

Evet gece idi oynarken. Peki bu hep böylemiydi, düzelebilir mi yeni bir güncelleme ile?

Garip olan şey ayarlar yüksekken FPS daha yüksekti.

Bu sorunun çözümü yok. Akla gelen her şeyi denedik. Rockstar'ın sorunu umursaması gerekiyor önce ama ne yazık ki 1 yıldan uzun zamandır sorunu umursayan yok.

GTA 5 oynayacaklar AMD işlemci almasın.
Bu Arada Son Gelen Güncelleme İle Sorunum Çözüldü veya Ben Öyle Hissediyorum. Ayarları Ultra'ya Çektiğimde Gece Gündüz Fark Etmeksizin Akıcı Oynuyorum. FPS Değerlerine Bakmaya Korkuyorum Belki Kendimi Kandırıyorum dur Diye Ama Cidden FPS Artışı var.

FPS'yi söyle tam, ben 19.5.2 de hala sorun yaşıyorum.
Evet Benim Gözüme Öyle Geliyormuş. Kusura Bakmayın
MSI Afterburner ile oyun içi değerleri atabilir misin? Aynı işlemciyi RX 560 ile kullanıyorum ve arada işlemci kullanımı %90 civarı oluyordu darboğaz olabilir diye düşünüyorum.
Darboğaz Olsa Ki %3'lük bir darboğaz oluyor. Geceleri Herkes'de Oluyor İzlediğim Ünlü Bir Yayıncıda'da Gördüm Geceleri FPS Şehir Tarafına Veya Işıklı Bir Yere Bakınca 40 50 'ye Düşüyor Ancak İçine Girince Şehrin 60 70'lere çıkıyor

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı