- Makaleler
- 5
Çok dandik bir sistem Evkur'dan alırsanızda ayrı bir Evkur sorunuda çekersiniz.taksitli alm olucak yoksa bende burdan almak istemiyorum
Çok dandik bir sistem Evkur'dan alırsanızda ayrı bir Evkur sorunuda çekersiniz.taksitli alm olucak yoksa bende burdan almak istemiyorum
ne konudaÇok dandik bir sistem Evkur'dan alırsanızda ayrı bir Evkur sorunuda çekersiniz.
nakit imkanım olsada burdan almasam ama elimden gelen bu peki sorumun cevabı nedirKararınıza saygı duyarım.
Evkur çok dandik bir firma hocam. Sorunlu ürün veriyorlar değişime gelincede sorun çıkartıyorlar.ne konuda
benim bir arkadaşım 2 yıl önce excalibur aldı ordan masaüstü sıkıntı olmadıEvkur çok dandik bir firma hocam. Sorunlu ürün veriyorlar değişime gelincede sorun çıkartıyorlar.
biriktirmem çok uzun zaman alır bunuda alabiliriz ama kesin değil Genesis AMD RYZEN5 2600 3.4GHz İşlemci 8GB DDR4 RAM 480GB Ssd RX 570 4GB Ekran Kartı FreeDos Gaming BilgisayarBence paranızı biriktirip bir sistem düşünün evkurdan pc alınmaz. Sorunuzun cevabı benchmark testlerine bakılmalı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.