R3 3100 ile 1660S darboğaz yapar mı?

Evet zorundayız. Cevap vericeksen önce kontrol edeceksiniz bu kadar basit, üste çıkmaya çalışmanıza bir şey diyemiyorum.
Sizler 500 kez R5 1600AF şu fiyata aldım, şu fiyat olmuş, bu fiyat olmuş diye alakasız konuyu doldururken güzeldi demi beyefendi. Düzgünce adamın konusunu cevaplayacakdınız. Fiyatları değil.

Sizler 500 kez R5 1600AF şu fiyata aldım, şu fiyat olmuş, bu fiyat olmuş diye alakasız konuyu doldururken güzeldi demi beyefendi. Düzgünce adamın konusunu cevaplayacakdınız. Fiyatları değil.
Alakasız mı? Ben 620 TL'ye aldım, 2 katına çıkmış fiyatı alınmaz demek istemiştim. Ryzen 5 3600 1100-1200 TL idi 1400 oldu iki katına çıkmadı ben arkadaşı bilgilendirmek amacıyla söyledim. Kusura bakmayın da ürünleri belirli bir etiket fiyatıyla alıyoruz burada kimse kimsenin kazıklanmasını istemez. Onun yerine Ryzen 3 3100 alır. Aralarında pek bir performans farkı yok, 200-300 TL gibi bir fiyat farkı var. Alakasız olduğuna siz karar veremezsiniz raporlarsınız yetkililer icabına bakar BEYEFENDİ.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı