Selam. Valorant ve LoL'de nedense düşük FPS alıyorum. CS:GO'da ise 300 FPS civarında oynuyorum. Yani sistemde sıkıntı yok. RDR2 oynarken 65-70 FPS oynuyorum orta-yüksek ayarlarda ama nedense iş LoL ve Valorant'a gelince düşük FPS. Valorant'ta ise 150-170 arası alıyorum.
LoL FPS videosu;
Hocam zaten normal de oyun bile oynamıyorum. Çok arada sırada kendi başıma 1-2 saat hikayeli veya arkadaşlarımla oynuyorum. Az oynadığımız için LoL, Valorant, CSGO fark etmiyor sohbet ediyoruz oyun içinde.
Hocam zaten normal de oyun bile oynamıyorum. Çok arada sırada kendi başıma 1-2 saat hikayeli veya arkadaşlarımla oynuyorum. Az oynadığımız için LoL, Valorant, CS:GO fark etmiyor sohbet ediyoruz oyun içinde.
Hocalarım sizi etiketleme sebebim kimsenin yardımıcı olamadığından. Sizlerin bilgisi varsa almak isterim. Asıl etiketleme amacım ise bilginiz yoksa dahi forumda bu tarz bilgisi olan kişileri etiketlerseniz memnun olurum
Evet. Konu başında da belirttim. Oynadığım diğer oyunlarda sorun yok. Sadece FPS problemi LoL ve Valorant'da oluyor. Hadi Valorant neyse de LoL aşırı garip geliyor. Takım savaşlarına bakarsanız 70'e kadar düşüyor FPS. Ama CSGO oynarken misal veriyorum Mirage'de A'ya full sis bombası atsınlar FPS yine de 200-250'nin altına düşmüyor.
Evet. Konu başında da belirttim. Oynadığım diğer oyunlarda sorun yok. Sadece FPS problemi LoL ve Valorant'da oluyor. Hadi Valorant neyse de LoL aşırı garip geliyor. Takım savaşlarına bakarsanız 70'e kadar düşüyor FPS. Ama CSGO oynarken misal veriyorum Mirage'de A'ya full sis bombası atsınlar FPS yine de 200-250'nin altına düşmüyor.