R3 3100 - RX 570 sisteme yükseltme önerisi

nuridgn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, uzun süredir kullandığım PC'm artık dönemine göre yavaşladı ve can sıkıyor. Bende güncelleştirmeyi düşündüm ve size danışayım dedim. Tamamen satıp yenisini almak biraz tuzlu olacağı için böyle halledebilirsem iyi olur. Şu anki sistemim;
CPU: R3 3100.
RAM: 8 GB.
GPU: RX 570 8 GB.
Anakart: B450M K Pro.

Ben GPU kısmında 3060 eklenebilir diye düşündüm ama darboğazı nasıl olur, PSU wattı aşacak mı vs. pek bilemedim. Sizin de önerilerinizi bekliyorum.

PSU modeliniz nedir?
İşlemciyi 5600, ekran kartını da RX 6600 yapsan bi de RAM'i 16GB yapsan gayet iyi olur bence.

PSU modeliniz nedir?
İşlemciyi 5600, ekran kartını da RX 6600 yapsan bir de RAM'i 16 GB yapsan gayet iyi olur bence.

Ha bir de benim kullandığım kasa maalesef mini ATX. Aerocool 500W bir PSU bulunuyor.

AMD almakta pek mantıklı gelmiyor bir dönem çok siyah ekran sorunu yaşadım gerçekten bıktırdı.

Ha bir de benim kullandığım kasa maalesef mini ATX. Aerocool 500W bir PSU bulunuyor.

AMD almakta pek mantıklı gelmiyor bir dönem çok siyah ekran sorunu yaşadım gerçekten bıktırdı.
Hocam amd suan intelden kat kat daha önde. 5000 serisi islemcilerden sonra intelin onune gectiler. Eğer intel stratejik hatalar yapmaya devam ederse dahada acilacak bu fark. Amd almaniz en mantiklisi

Kendimde şuan ryzen 9 9950x kullaniyorum ısınma sorunu bile yasamadim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı