R3 3100 sistem PES 2021 ve GTA 5 kaç FPS verir?

Farzetki

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar sistem özelliklerim şöyle:
İşlemci: AMD Ryzen 3100
Ekran kartı: R7 360 2 GB
RAM: 16 GB
SSD: 128 GB

Bu sistem PES 2021 ve GTA 5 de kaç FPS verir?
Yardımcı olursanız sevinirim :)

Hocam inşallah o videolar gerçek değildir. Kafayı yemek üzereyim kusura bakmayın. i3 10100F işlemcim GT 1030 DDR4 ekran kartım var 720p de bile 55-60 FPS alıyorum.

GTA 5 için şu ayarları yapmanı öneririm. (İstersen bazı ayarları kısabilirsin.)
Ignore Suggested Limits: On
1920 X 1080
FXAA: On (Bunu kapatabilirsin.)
MSAA: Off
Population Density: Full
Population Variety: Full
Distance Scaling: Full
Texture Quality: Very High (Bu sadece VRAM yiyor bunu kısmana gerek yok.)
Shader Quality: Normal
Shadow Quality: High (Bunu kısabilirsin. Ama kapatırsan Long Shadows ayarını Off olarak ayarla.)
Reflections: High
Reflection MSAA: Off (8X' te yapabilirsin, aradaki fark belli olmuyor zaten. FPS' yi etkilemiyor galiba etkilese bile çok az etkiler.)
Water Quality: Very High (Kısmana gerek yok.)
Particles Quality: Very High (Kısmana gerek yok.)
Grass Quality: Normal (High deneyebilirsin daha üstüne çıkma.)
Soft Shadows: Sharp
Post FX: Normal
Anisotropic Filtering: 16X (Bu ayarı kesinlikle 16X yap. Kısmana gerek yok.)
Ambient Occlusion: Off
Tessellation: Off ( Very High' da yapabilirsin ama aradaki fark belli olmuyor. FPS' yi etkilemiyor galiba etkilese bile çok az etkiler.)

Advanced Graphics' den sadece Long Shadows ayarını On yap geri kalanı en düşükte kalsın.
Hocam inşallah o videolar gerçek değildir. Kafayı yemek üzereyim kusura bakmayın. i3 10100F işlemcim GT 1030 DDR4 ekran kartım var 720p de bile 55-60 FPS alıyorum.
GT 1030 DDR4 alarak hata yapmışsınız neredeyse GDDR5 ile aynı fiyattalar ve aralarında çok fark var. Ben 2 GB RX 550 ile 1080P' de sabit 60 FPS oynuyordum.

GT 1030 DDR4 vasat bir ekran kartı hocam. DDR5 modele göre bariz performans kayıpları var. GTA V 'de yer yer yarı yarıya performans farkı söz konusu olabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı