qGhosT
Hectopat
Evet sadece oyun amaçlı başka bir amacım yok.
Ekran kartının değiştirmeyi pek düşünmüyorum şu an kafama takılan tek şey işlemci.
O zaman i3 10100F'li sistemi alın.
Evet sadece oyun amaçlı başka bir amacım yok.
Ekran kartının değiştirmeyi pek düşünmüyorum şu an kafama takılan tek şey işlemci.
Eğer hazır toplatıp almayı düşünmüyorsanız aynı fiyata daha 1660'lı sistem toplanır hocam. İndirime girdi 2400 TL şu anda.evet sadece oyun amaçlı başka bir amacım yok
ekran kartının değiştirmeyi pek düşünmüyorum şuan kafama takılan tek şey işlemci
game garaj sitesinden hazır almyı düşünüyorumEğer hazır toplatıp almayı düşünmüyorsanız aynı fiyata daha 1660'lı sistem toplanır hocam. İndirime girdi 2400 TL şu anda.
teşekkürler iyi günlerde kullani3 10100f'in performansından çok memnunum. 3 hafta önce sosyaldeki arkadaşların yardımlarıyla şöyle bir sistem topladım, incelemen için link bırakıyorum. 3500-4000 arası bir tutara denk geldi. (Topladığım sistem son mesajda.)
3500 TL'ye R5 3400G APU Sistem Toplama
Merhaba Technopat ailesi. Bilgisayarımdaki arızalardan sonra ömrünün bittiğine kanaat getirip yeni bir sistem toplamaya karar verdim. LoL, ETS 2 tarzı oyunlar oynuyorum. Beklentim yüksek değil. Şöyle bir sistem düşündüm: Anakart...www.technopat.net
10100F'li daha iyi ve aynı fiyata H410M-A PRO ile değişebiliyor diye biliyorum. O daha iyi olur.Selam arkadaşlar, oyun odaklı bir sistem kurmak istiyorum sizce hangi sistemi almalıyım. Bütçem tam 5000TL. Oyun olarak FPS tarzı oyunlar oynuyorum (CS:GO, Valorant ) yüksek sistem gerektiren oyunlar oynamıyorum.
+ Olarak OC işlerinden pek anlamam sistem aldığım gibi beni uzun süre götürse yeter.
+ Olarak alttaki sistemde kampanya var mouse + klavye veriyor.
Ryzen 3 3100 içeren sistem 4707 TL.
i3 10100F içeren sistem 4525.
Eki Görüntüle 800543
Eki Görüntüle 800547
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.