R3 3100 sistem vs. i3 10100F sistemin oyun performansı nasıl?

falerest

Centipat
Yeni bir hazır sistem almak istiyorum ve Vatan'dan bu hazır sistemlerin çok ucuz olduğunu gördüm. Kafamda birkaç soru var sizlere danışmak istiyorum.
CS:GO Valorant gibi oyunlarda yüksek ve Low ayarlarda alacağım FPS nelerdir? Ve son sorum anakartın monitöre uymaması gibi bir durum gördüm Samsung 18.5" S19c150f Geniş Ekran Led Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da kullandığım monitör bu

5Q42dp.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
R3 3100 RX 550 medium ayarlarda Valorant 140 FPS alıyorum. İkisiyle de CS:GO Valorant gibi oyunlarda yüksek FPS alırsın. R3 3100'ün en önemli artısı ileride daha iyi ekran kartı alırsan darboğaz yapmayacak olması.

Yeni bir hazır sistem almak istiyorum ve Vatan'dan bu hazır sistemlerin çok ucuz olduğunu gördüm. Kafamda birkaç soru var sizlere danışmak istiyorum.
CS:GO Valorant gibi oyunlarda yüksek ve Low ayarlarda alacağım FPS nelerdir? Ve son sorum anakartın monitöre uymaması gibi bir durum gördüm Samsung 18.5" S19c150f Geniş Ekran Led Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da kullandığım monitör bu

5Q42dp.jpg

i3 10100F Ryzen 3 3100'den %5 daha iyi performans vermekte ancak çarpan kilidi kapalı ve nanometresi düşük olduğu için Ryzen 3 3100'e overclock yapınca çok rahat daha iyi olur.

Enteresan.

3080 ile darboğaz sonuçları;

i3 10100f

r3 3100
O sitenin yasaklı olması lazım.

5Q42dp.jpg

10100F.

O sitenin yasaklı olması lazım.

10100F.

YouTube videolarına baktım 2 kartta 2080 Ti ile aynı FPS'leri vermiş. Sadece 3100 OC ile biraz önde. 10100'ün 3080 ile de R3 3300X'den daha iyi FPS sonuçları var. Yanlış bilgilendirdiğim için özür dilerim. Bottleneck gerçekten berbatmış 🙁

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı