R3 3100 sistemde Valorant akıcı değil

7alperen8

Hectopat
Katılım
11 Aralık 2020
Mesajlar
82
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ekran kartı
RX 570 4 GB.
İşlemci
AMD Ryzen 3 3100.
Arkadaşlar merhaba. 165 Hz monitörüm var 180-220 arası FPS alıyorum ama toplam kare işleme hızım yüksek yırtılma oluyor akıcı değil drop sorunu yaşıyorum bunların sebebleri neler? PC bakıma gönderdim termal macun temizleme her şeyi yaptık ama hala devam ediyor.
 
Dikey senkronizasyonu açtığınızda emin olun. Ve ekranın 165hz de olduğundan da emin olun.
 
Hocam günlerdir bu sorunla uğraşıyorum ekranımın 165 Hz olduğuna adım kadar eminim AMD'den özel çözünürlük Windows'tan 165 Hz ayarı yaptım oyundada 165 Hz gözüküyor monitörden bakıyorum hatta dikey senkronizasyon AMD ayarlarında açık.
 

Benim de AMD ekran kartım. AMD sürücüsündeki dikey senkronizasyon açık olunca oyunun akıcılığı gitmişti bende. İsterseniz sürücüdeki ayarı kapatıp oyun içinde V-Sync açıp deneyin.
 
Hocam V-Sync açık mı? Açık değilse açar mısınız?

Hocam açıkken şikayet etmeye başlamıştım kapattım hala şikayet ediyorum aç kapa çok yaptım amden olsun oyundan olsun monitörün kendisinden olsun hepsini bir açtım kapadım hala aynı sorunlar.

Benim de AMD ekran kartım. AMD sürücüsündeki dikey senkronizasyon açık olunca oyunun akıcılığı gitmişti bende. İsterseniz sürücüdeki ayarı kapatıp oyun içinde V-Sync açıp deneyin.

AMD'nin neresinde hocam dikey sekronizasyon nerede yazıyor yanlış ayarı mı kapatıyorum acaba V-Sync oyun içi açacağım bir de değil mi monitörüm FreeSync desteğide var ama.
 

Bu ayar açık ise kapatın.

Denediniz mi?
 
Son düzenleme:
oyun içi de açık olsun
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…