R3 3100 sistemde Windows 10 kasıp donuyor

kusura bakmayin yanlis ifade etmisim benim bilgisayar da ayni sizde de oldugu gibi bilgisayar donuyor ama mouse kilitlenmiyordu dediginiz islemleri ben de denemek isterim yardimci olur musunuz.
yok hayir o sirada arkada herhangi bir program acik degildi nedenini bilmiyorum.

hocam amdnin kendi yazilimi calisiyormus ondan dolayi muhtemelen

Son düzenleme:
İlk önce diski biçimlendirin, ardından HD TUNE programını indirip bad sector testi yapın, testi yaparken quick scan işaretini kaldırın, işlem bayağı uzun sürebilir bilginiz olsun.

Ne yaptın hocam gelişme var mı ? Diskteki hataları buraya atarsan ve hatalı bölümler dağınık değil de toplu yada belirli bir bölümdeyse matematiksel hesapla disk kullanılabilir.

Son düzenleme:
hocam hddyi cikartip geri taktim cuma gunu ve cuma gununden beridir sorunsuz kullaniyorum oyunlarda vs kasma da olmuyor ama muhtemelen bu yaptigim gecici bir problemdir diye dusunuyorum eger sorunla tekrar karsilasirsam hdd scan yaparim o zaman tekrar bakariz simdiye kadar ki oneriler ve yardim icin tesekkurler.

Rica ederim, geçmiş olsun o zaman. Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…