R3 3100 sisteme 4000 TL değer mi?

barisjk7

Hectopat
Herkese merhaba arkadaşlar ben Letgo'da bir bilgisayar gördüm sizlere özelliklerini ve fiyatını yazacağım;
Monitör: Rampage 23.6 inç 165Hz 1ms.
RAM: Corsair Vengeance 3000MHz
Anakart: B450-MK II 4400MHz AM4
İşlemci: Ryzen3 3100 3.60 GHz
Ekran kartı: ASUS Phoenix GeForce GT1030 2G.
SSD: 500GB M.2 SanDisk 2400mb/1750mb
Fiyat: 4.000 ₺ yazıyor.
Daha pazarlık yapmadım belki biraz daha düşüğe alabilirim alırsam iyi olur mu sizce pişman olur muyum Valorant falan oynamak için?

2. el piyasanını bilmiyorum ama sistem geleceğe uygun değil Valorant rahat oynarsın ama güncel oyunları oynayamazsın. Ek olarak kasa ve PSU belli mi?
Neresi uygun değil biraz açar mısın? Anakart yükseltmeye fazlasıyla açık ve güzel bir anakart. Diğer yandan işlemci de RTX 2060'a kadar besleyebilecek güçte. RAM takviyesi ve ileriki yıllarda ekran kartı değişimi ile güçlü bir sistem olur.

Neresi uygun değil biraz açar mısın? Anakart yükseltmeye fazlasıyla açık ve güzel bir anakart. Diğer yandan işlemci de RTX 2060'a kadar besleyebilecek güçte. RAM takviyesi ve ileriki yıllarda ekran kartı değişimi ile güçlü bir sistem olur.
Bahsetmeye çalıştığım şey ekran kartı güncel ve gelecek oyunlar için yeterli değil. O manadan bakarsanız bütün bilgisayarlar da yükseltmeler ile güçlü olabilir. Söylemek istediğim şey şu an ki hali.

Herkese merhaba arkadaşlar ben Letgo'da bir bilgisayar gördüm sizlere özelliklerini ve fiyatını yazacağım;
Monitör: Rampage 23.6 inç 165Hz 1ms.
RAM: Corsair Vengeance 3000MHz
Anakart: B450-MK II 4400MHz AM4
İşlemci: Ryzen3 3100 3.60 GHz
Ekran kartı: ASUS Phoenix GeForce GT1030 2G.
SSD: 500GB M.2 SanDisk 2400mb/1750mb
Fiyat: 4.000 ₺ yazıyor.
Daha pazarlık yapmadım belki biraz daha düşüğe alabilirim alırsam iyi olur mu sizce pişman olur muyum Valorant falan oynamak için?

Ekran kartı daha iyi olabilir.

Arkadaşlar tabii ki de ileriki zamanlarda ekleme yapacağım ekran kartını 4 GB yapıp degiştirip ramıda 16 yapmayı düşünüyorum sadece monitör fiyat 2300₺ imiş o yüzden sizlerede sormak istedim alırsam memnun eder mi beni bu fiyata.
2. el piyasanını bilmiyorum ama sistem geleceğe uygun değil Valorant rahat oynarsın ama güncel oyunları oynayamazsın. Ek olarak kasa ve PSU belli mi?

PSU 550W kasa ise 4 fanli RGB bir kasa.
Bu işlemci oyun için Ryzen 5 2600'den daha iyi olduğu söyleniyor araştırmalarıma göre.

Arkadaşlar tabii ki de ileriki zamanlarda ekleme yapacağım ekran kartını 4 GB yapıp degiştirip ramıda 16 yapmayı düşünüyorum sadece monitör fiyat 2300₺ imiş o yüzden sizlerede sormak istedim alırsam memnun eder mi beni bu fiyata.

PSU 550W kasa ise 4 fanli RGB bir kasa.
Bu işlemci oyun için Ryzen 5 2600'den daha iyi olduğu söyleniyor araştırmalarıma göre.
Ekran karti pek yeterli degil guncel oyunlar icin. Kasa ve PSU modelini atmalisiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı