R3 3100 ve GTX 1650 Super için monitör Tavsiyesi

Daha uzun ömürlü olduklarını duydum ama detaylı bir bilgim yok.
Adsız.jpg

Attığınız asus modelin kutusunda şöyle bir görüntü farkettim. Monitör LCD mi yoksa IPS mi? Gerçek anlamda IPS ekran olmadığı anlamına gelir mi bu ifadeler ?

Eki Görüntüle 661818
Attığınız asus modelin kutusunda şöyle bir görüntü farkettim. Monitör LCD mi yoksa IPS mi? Gerçek anlamda IPS ekran olmadığı anlamına gelir mi bu ifadeler ?
LCD ile IPS bambaşka terimlerdir. Monitörün boyutu ve çözünürlüğü gibi. LCD arka aydınlatma iken IPS panel türüdür.

Son olarak görüntü almak için Display Port mu yoksa HDMI mı kullanmalıyım?

ASUS'un 144Hz modelinde güzel bir indirim yakalayabilirsem kesinlikle düşünebilirim. Diğer türlü 75Hz ile 144Hz arasıda fiyat farkı benim için biraz fazla.

İtopya'da 75Hz monitörlerde çoğu zaman indirim oluyor. Bakmanı öneririm.

İtopya'da 75Hz monitörlerde çoğu zaman indirim oluyor. Bakmanı öneririm.
Çoğu zaman gerçek indirim olmuyor. İndirim varmış gibi gösteriyorlar. Takip ettiğim AOC 24 inch 75hz monitör 1100TL'ye kadar düşüyor. Asus modellerini takip edicem bakalım neler olacak...

@SkyRose hocam ASUS modelleri arasında boğuldum resmen, itopya'daki asus marka monitörlerden takip listeme alıcam fakat hangi modeli daha iyidir karar veremedim yardımcı olursan sevinirim.

ASUS model 5 tane monitör karşılaştırma

2.sıradaki model(VZ249Q) en iyisi gibi geldi ama emin olamadım. Sizce hangi modeli takip edip almalıyım? Özellikle Kontrast Oranı karşılaştırmalarında farklılık var. Kullanıcı bu özelliği nasıl deneyimliyor?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı