Freax Hectopat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 826 11 Ekim 2020 #31 HoPali08 dedi: Bir şey sormak istiyorum 75 Hz monitöru 90 Hz'ye çıkarmak mümkün mü oluyorsada hepsinde gecerlimi yani. Genişletmek için tıkla... Hiç denemedim çıkarmayı deneseniz bile yaptığınız işleme değmeyeceğini düşünüyorum.
HoPali08 dedi: Bir şey sormak istiyorum 75 Hz monitöru 90 Hz'ye çıkarmak mümkün mü oluyorsada hepsinde gecerlimi yani. Genişletmek için tıkla... Hiç denemedim çıkarmayı deneseniz bile yaptığınız işleme değmeyeceğini düşünüyorum.
HoPali08 Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2020 #32 Eld dedi: Bazı panellerde oluyor her monitör için geçerli değil fakat dediğim gibi OC'lamak kareleri üst üste bindirmektir gerçek 90Hz değil. Genişletmek için tıkla... Yapsak ne olur yapmasak ne olur mesela. Freax dedi: Hiç denemedim çıkarmayı deneseniz bile yaptığınız işleme değmeyeceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Monitör zarar görür mü sizce.
Eld dedi: Bazı panellerde oluyor her monitör için geçerli değil fakat dediğim gibi OC'lamak kareleri üst üste bindirmektir gerçek 90Hz değil. Genişletmek için tıkla... Yapsak ne olur yapmasak ne olur mesela. Freax dedi: Hiç denemedim çıkarmayı deneseniz bile yaptığınız işleme değmeyeceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Monitör zarar görür mü sizce.
Eld Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 536 Çözümler 2 Yer Kastamonu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ekim 2020 #33 HoPali08 dedi: Yapsak ne olur yapmasak ne olur mesela. Monitör zarar görür mü sizce. Genişletmek için tıkla... Burada anlatılmış burada da gösterilmiş yapıp yapmamak size kalmış ben şahsen kullanmıyorum. Monitörün ömrünü kısalttığını düşünüyorum.
HoPali08 dedi: Yapsak ne olur yapmasak ne olur mesela. Monitör zarar görür mü sizce. Genişletmek için tıkla... Burada anlatılmış burada da gösterilmiş yapıp yapmamak size kalmış ben şahsen kullanmıyorum. Monitörün ömrünü kısalttığını düşünüyorum.