Çözüldü R3 3100 ve GTX 1660S Ne kadar gider?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Şu an bu ikili izlediğim FPS testi videolarına göre yeni nesil oyunları ultrada oynatabiliyor. Peki bu bilgisayar bana kaç yıl yeter? Birkaç yıl sonra ayar düşürmem gerekir mi?

En az 3 yıl yüksek grafiklerde oynatır diye tahmin ediyorum. Sonrasında çıkacak oyunların grafik kalitesine ve kullanılan oyun motoruna göre değişiklik gösterir. Gayet güzel bir sistem. Abim yakın zamanda p2.5 aldı Teknobiyotik'den gayet güvenilir site ve kuruluş.

Hocam ben 3 sene rahat gider derim. Daha sonra ayarları düşürürsün.

Şu an bu ikili izlediğim FPS testi videolarına göre yeni nesil oyunları ultrada oynatabiliyor. Peki bu bilgisayar bana kaç yıl yeter? Birkaç yıl sonra ayar düşürmem gerekir mi?

2 sene içinde ayar kısmaya başlarsın. Tabi 4-5 sene daha piyasadaki çoğu oyunu oynatır.

Bu arada bütçe arttırma şansın varsa bu sistem de gayet iyi.

Hocam ben 3 sene rahat gider derim. Daha sonra ayarları düşürürsün.
Ultra mı yüksek mi? Ultra manyağı değilim zaten yüksek ile ultra ayar hemen hemen aynı geliyor bana.
2 sene içinde ayar kısmaya başlarsın. Tabi 4-5 sene daha piyasadaki çoğu oyunu oynatır.
Peki sağolun.
En az 3 yıl yüksek grafiklerde oynatır diye tahmin ediyorum. Sonrasında çıkacak oyunların grafik kalitesine ve kullanılan oyun motoruna göre değişiklik gösterir. Gayet güzel bir sistem. Abim yakın zamanda p2.5 aldı Teknobiyotik'den gayet güvenilir site ve kuruluş.
Teşekkür ederim bence de güzel sistem.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı