R3 3100 ve RTX 2060 sistem uyumu

RAM:

Anakart:

SSD:

Kasa:

PSU:

Ekran kartı:

İşlemci:

Monitör:

Tek sorunum monitör Free-Sync ama ekran kartım NVIDIA bu ama Free-Sync bazı monitörler NVIDIA ekran kartlarını da destekliyor bu da umarım onlardandır. İşlemciye OC yapacağım böylece sistemi besleyebileceğini düşünüyorum ileride param olursa ikinci el olarak satıp yerine Ryzen 5 3600X takacağım tabii sıvı soğutmalı bir şekilde. Şimdiden teşekkür ederim.

Dengesiz. 1 TB boyutunda 970 Evo gibi bir SSD ile ne yapacaksınız merak ediyorum. 3100 parasına ekleseniz bomba sistem olacak.
O zaman 500 SSD alırız kalan para 900 ryzen 5 3600x için üzerine daha sadece 100 eklemem lazım ki çokta bir şey değil ama bana bu işlemci de yetecektir 1 tb SSD bulunması ile depolamada hiçbir türlü sıkıntı çekmeyeceğim yani gerek var mı yok ki zaten orda da ilerde işlemciyi değiştireceğimi belirttim

O zaman 500 SSD alırız kalan para 900 ryzen 5 3600x için üzerine daha sadece 100 eklemem lazım ki çokta bir şey değil ama bana bu işlemci de yetecektir 1 tb SSD bulunması ile depolamada hiçbir türlü sıkıntı çekmeyeceğim yani gerek var mı yok ki zaten orda da ilerde işlemciyi değiştireceğimi belirttim
İstediğiniz SSD'nin okuma hızı çok hızlı ve özel işler için gerekli daha çok. X serisi fazla para ayrıca. 3600 alıp zaten iyi bir soğutma sağlamaktan bahsediyorsunuz. Küçük bir OC ile yok eder geçer 3600X'i 3600. MSI MAG Forge 100M Temperli Cam 2x RGB Fan 120mm Fan ATX Fiyatı kasa pek güzel değil.

Asus tuff çok fazla var bir tanesini söyler misiniz ? RGB desteği önemli değil ama eğer okursanız orda RGB olduğu belirtiliyor 2 slot da benim için gayet yeterlidir

İstediğiniz SSD'nin okuma hızı çok hızlı ve özel işler için gerekli daha çok. X serisi fazla para ayrıca. 3600 alıp zaten iyi bir soğutma sağlamaktan bahsediyorsunuz. Küçük bir OC ile yok eder geçer 3600X'i 3600. MSI MAG Forge 100M Temperli Cam 2x RGB Fan 120mm Fan ATX Fiyatı kasa pek güzel değil.
7000-8000 civarı bir PC toplayabilir misiniz pekiya benim için ? Valorant GTA 5 rainbow siz siege gibi oyunlar oynuyacağım ve bunlardan en azından valorantta 1080p video çekmek istiyorum belirttiğim paradan daha aza da toplayabilirsiniz rica etsem bunu yapabilir misiniz?

7000-8000 civarı bir PC toplayabilir misiniz pekiya benim için ? Valorant GTA 5 rainbow siz siege gibi oyunlar oynuyacağım ve bunlardan en azından valorantta 1080p video çekmek istiyorum belirttiğim paradan daha aza da toplayabilirsiniz rica etsem bunu yapabilir misiniz?
İşlemci olarak isteğiniz? Ayrıca AMD tercih eder misiniz ekran kartında? Bunları sorarak toplarım.

7000-8000 civarı bir PC toplayabilir misiniz pekiya benim için? Valorant GTA 5 Rainbow'siz Siege gibi oyunlar oynuyacağım ve bunlardan en azından Valorant'ta 1080P video çekmek istiyorum belirttiğim paradan daha aza da toplayabilirsiniz rica etsem bunu yapabilir misiniz?

Monitör dahil mi?

İşlemci olarak isteğiniz? Ayrıca AMD tercih eder misiniz ekran kartında? Bunları sorarak toplarım
İşlemci ryzen 3600x iyi tabi ama konuda bilgim az olduğundan sizin seçmeniz daha iyi ekran kartı olarak monitörüme uygun bi tane istiyorum başka sorunuz olursa yanıtlarım
Baktım gayet güzel dediğiniz gibi ama zaten bir çok şeyde fiyat aşırtması yaptığım için aşırı derecede pahalı oldu sistem bana monitör ve ekran kartının uyumu hakkında birşey söyleyebilir misiniz ? Veya anakartta eksik olarak başka bulduğunuz var mı o eksikliklerin çözülmesine gerek ben duymadım şahsen

İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Ekran Kartı: ASUS DUAL Radeon RX 5600 XT T6G EVO 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
Anakart: Asus TUF B450M-PLUS GAMING AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
SSD: TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD (Okuma 1700MB / Yazma 1600MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Ram: Apacer Panther EK.08G2Z.GJC 8GB (1x8GB) DDR4 3000Mhz CL16 Gaming (Oyuncu) Ram - incehesap.com
Kasa: MSI MAG Forge 100M Temperli Cam 2x RGB Fan 120mm Fan ATX Fiyatı
PSU: High Power 700W Simplicity 80+ Kırmızı Led Fanlı Güç Kaynağı (HPG-700ST-T12S) | Teknobiyotik
İşlemci ryzen 3600x iyi tabi ama konuda bilgim az olduğundan sizin seçmeniz daha iyi ekran kartı olarak monitörüme uygun bi tane istiyorum başka sorunuz olursa yanıtlarım

Baktım gayet güzel dediğiniz gibi ama zaten bir çok şeyde fiyat aşırtması yaptığım için aşırı derecede pahalı oldu sistem bana monitör ve ekran kartının uyumu hakkında birşey söyleyebilir misiniz ? Veya anakartta eksik olarak başka bulduğunuz var mı o eksikliklerin çözülmesine gerek ben duymadım şahsen
Anakart gayet kaliteli. Şu an yaptığım sistemimde de onu kullandım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı