R3 3100 voltaj değeri nasıl olmalı?

heturan53

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
Asus tuf b450-s
İşlemci
R 3 3100
Ryzen 3 3100 normalde 3.6 GHz ama ben 4.0 GHz yaptım. Volt iyi mi? Bilen arkadaşlar artırmam gerekir mi söylerseniz sevinirim.

1652607428283.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Stabiliteyi test ettin mi? Prime95 Small FFTs kullan test için, 15 dakika dayansın.

Eğer çekirdeklerden hiçbiri hata vermeden stabil bir şekilde kalırsa iyi bir voltaja halletmiş olursun. Ayrıca bu ayarları Ryzen Master'dan değil BIOS'tan yap.

Stabiliteyi test ettin mi? Prime95 Small FFTs kullan test için, 15 dakika dayansın.

Eğer çekirdeklerden hiçbiri hata vermeden stabil bir şekilde kalırsa iyi bir voltaja halletmiş olursun. Ayrıca bu ayarları Ryzen Master'dan değil BIOS'tan yap.
BIOS'tan yaptım zaten değerleri göstermek için Ryzen Master kullandım.

15 Dakikadır test ediyorum stabil bir şekilde şu an Technopat'ta geziyorum sıkıntı yok ama sıcaklık 110 derece ama stabil bir şekilde çalışıyor. Oyunlar zaten işlemci Max 70 derece görüyor böyle kalsa bir sıkıntı çıkmaz değil mi?

Son düzenleme:
Sıcaklık fazlaymış, soğutucu nedir? Oyunlarda da bir sıcaklık artışı olacaktır, 80'i bulmadığı sürece problem yok.

Oyunlarda yine 70 derece falan takılırsa önemsemeye çok da gerek yok, ama kaliteli bir soğutucu iyi olur.

Sıcaklık fazlaymış, soğutucu nedir? Oyunlarda da bir sıcaklık artışı olacaktır, 80'i bulmadığı sürece problem yok.

Oyunlarda yine 70 derece falan takılırsa önemsemeye çok da gerek yok, ama kaliteli bir soğutucu iyi olur.

Stok soğutucu oyunlarda Max 75 derece görüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı