BIOS'tan yaptım zaten değerleri göstermek için Ryzen Master kullandım.Stabiliteyi test ettin mi? Prime95 Small FFTs kullan test için, 15 dakika dayansın.
Eğer çekirdeklerden hiçbiri hata vermeden stabil bir şekilde kalırsa iyi bir voltaja halletmiş olursun. Ayrıca bu ayarları Ryzen Master'dan değil BIOS'tan yap.
Eğer çekirdeklerden hiçbiri hata vermeden stabil bir şekilde kalırsa iyi bir voltaja halletmiş olursun. Ayrıca bu ayarları Ryzen Master'dan değil BIOS'tan yap.
Sıcaklık fazlaymış, soğutucu nedir? Oyunlarda da bir sıcaklık artışı olacaktır, 80'i bulmadığı sürece problem yok.
Oyunlarda yine 70 derece falan takılırsa önemsemeye çok da gerek yok, ama kaliteli bir soğutucu iyi olur.
Stok soğutucu oyunlarda maksimum 75 derece görüyor.
Hocam merhaba. Ben de OC ile 6600 kullanmak istiyorum. 3100 OC ile 6600'ü besleyebiliyor mu acaba?Ryzen 3 3100 normalde 3.6 GHz ama ben 4.0 GHz yaptım. Volt iyi mi? Bilen arkadaşlar artırmam gerekir mi söylerseniz sevinirim.
Eki Görüntüle 1388424
Hocam merhaba. Ben de OC ile 6600 kullanmak istiyorum. 3100 OC ile 6600'ü besleyebiliyor mu acaba?
Hocam merhaba. Ben de OC ile 6600 kullanmak istiyorum. 3100 OC ile 6600'ü besleyebiliyor mu acaba?
Turbo frekansı zaten 3900 MHz hocam. O underclock olmuyor mu?3.8 GHz overlock ile yeterli oluyor hocam.
OC siz de kullanılabilir bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.