R3 3100 vs R5 3500 vs R5 2600X vs R5 2600

Başka önerebiliceğiniz bişey varmı ekran kartı anakart vs konusunda

Birde kaç W luk bir kaynak gerekir sistem için

Teşşekkür ederim yorumlarınız için.

Birde 550w luk güç kaynağı yeterlimidir ilerdeki yükseltmeler için sorun oluştururmu ?

Amd nin ekran kartını kullanıyorum şuanda eski bir ekran kartı ve yazılımsal olarak sorun yaşıyorum. Driver'ını güncelleyemiyorum herşeyi denedik arada yanıt falan vermiyor vs. O yüzden nvida tercih etmek istiyordum aslında Fakat amd nin yeni ekran kartlarının iyi olduğu söyleniyor senkronizasyon açısındada amd yi tercih ettim bu bilgisayarda Fakat ilerde 2060 falan takabilirim bütçem olursa

Amd nin ekran kartını kullanıyorum şuanda eski bir ekran kartı ve yazılımsal olarak sorun yaşıyorum. Driver'ını güncelleyemiyorum herşeyi denedik arada yanıt falan vermiyor vs. O yüzden nvida tercih etmek istiyordum aslında Fakat amd nin yeni ekran kartlarının iyi olduğu söyleniyor senkronizasyon açısındada amd yi tercih ettim bu bilgisayarda Fakat ilerde 2060 falan takabilirim bütçem olursa
Yükseltme olarak 2060 yapacaksanız 550W da olur. Bütçeye ve isteklere göre.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı