Hocam 3100 daha önde. Ama iyi bir işlemcidir. 6 Core 12 Thread olsa tadından yenmez.r5 3500 nasıl bir işlemci
Kasayı Corsair Carbide Spec delta olarak seçin. RAM 2x8 yapabiliyorsanız yapın. İşlemci R3 3100 olarak kalsın. Anakartta iyi.![]()
Corax | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Üzerinde değişiklikler yaptım
Aralarında en iyisi hangisi sizce peki oyun için
İleride nasıl bir yükseltme yapmak istediğinize bağlı. Bütçe varsa 650W'lık bir güç kaynağı iyi olur. Ama 550W da bu sisteme yeter.Teşşekkür ederim yorumlarınız için.
Birde 550w luk güç kaynağı yeterlimidir ilerdeki yükseltmeler için sorun oluştururmu ?
Yükseltme olarak 2060 yapacaksanız 550W da olur. Bütçeye ve isteklere göre.Amd nin ekran kartını kullanıyorum şuanda eski bir ekran kartı ve yazılımsal olarak sorun yaşıyorum. Driver'ını güncelleyemiyorum herşeyi denedik arada yanıt falan vermiyor vs. O yüzden nvida tercih etmek istiyordum aslında Fakat amd nin yeni ekran kartlarının iyi olduğu söyleniyor senkronizasyon açısındada amd yi tercih ettim bu bilgisayarda Fakat ilerde 2060 falan takabilirim bütçem olursa
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.