Ryzen 3 3200G işlemcimin grafik birimi sanırsam RAM'den 2 GB kullanıyor. Yeni ekran kartı aldığım için(GTX 1660S) RAM'imi kullanmasını istemiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Ryzen 3 3200G işlemcimin grafik birimi sanırsam RAM'den 2 GB kullanıyor. Yeni ekran kartı aldığım için(GTX 1660S) RAM'imi kullanmasını istemiyorum. Yardımcı olur musunuz?
kapattım. yahu madem o kullanmıyor neden bu kadar ram yiyor bu bilgisayar. bir de kullanılabilir 6 GB diyor. Boşta bu kadar kullanması normal mi nasıl düzeltirim?
Eki Görüntüle 1689641
Kapattım. Yahu madem o kullanmıyor neden bu kadar RAM yiyor bu bilgisayar. Bir de kullanılabilir 6 GB diyor. Boşta bu kadar kullanması normal mi nasıl düzeltirim?
Burada bir sorun yok işlemcinin APU'su ekran kartı takılı iken RAM'den almaz hatta direk kapalı olur diye biliyorum. 8 GB RAM'in 6 GB ının boş olması gayet iyi.
Eki Görüntüle 1689641
kapattım. yahu madem o kullanmıyor neden bu kadar ram yiyor bu bilgisayar. bir de kullanılabilir 6 GB diyor. Boşta bu kadar kullanması normal mi nasıl düzeltirim?