R3 3200G, 4.5 GHz yapılabilir mi?

Durun tahmin edeyim, PSU da Everest değil mi? :)
Yok hocam PSU'yu kaliteli aldım. Ancak dalgınlıktan olsa gerek, işlemci olarak bunu tutuşturdular elime
Anakartı da vatan önerisi ile A320 almadıysan 4.2GHz OC yapılabilir. Sonrası pek mümkün değil. A320 anakartlar ile zaten OC yapılmıyor.
Anakartı belirtmeyi unutmuşum üzgünüm, B450M PRO M2. MAX

İnşallah o değildir. Oysa CW sorununuz hayırlı olsun diyelim 😅
Kendim de kullanıyorum biraz sorunlu bir model. Güç aktarımında sorun yok da garip garip fan çarpma ve CW sesi çıkarıyor. Yanlız fan çarpması her zaman olmuyor 2-3 ayda bir olup birkaç gün sürüyor.

Kendim de kullanıyorum biraz sorunlu bir model. Güç aktarımında sorun yok da garip garip fan çarpma ve CW sesi çıkarıyor. Yanlız fan çarpması her zaman olmuyor 2-3 ayda bir olup birkaç gün sürüyor.
Sanırım o değil veya biraz şanslıyım, Şuana kadar herhangi bir şikayetim olmadı.

PSU'ların her biri üretim bandında birbirinin eşi olmuyor yalnızca benzeri oluyor ve çoğunlukla hataları da var. Ancak hatası çok fazla olursa satmıyorlar. Öyle ufak tefek hataların olması normal eğer sıkıntı olursa garantiye yollarsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı