R3 3200G sistem için PSU önerisi

KemaleddinNBR?

Decapat
Katılım
1 Şubat 2019
Mesajlar
7
Sistemim:
GTX 1650 Ti ekran kartı (NVIDIA)
Ryzen 3 3200G işlemci (AMD)
Dragos 3200MHz 8gm RAM (Dragos)
B450M H anakart (Gigabyte)
Neo Forza 240GB SSD (Neo Forza)
4 RGB fan (fanları bilmiyorum)
Böyle bir sistemim var, lakin bir hata yaptım ve Turbox 500W Power Supply aldım. Her gün ilk açtığımda kapanıyor ve koku çıkıyor. 2. denememde açılıyor.
Çok fazla param yok, kaç Watt'lık bir Power alabilirim? Öneri varsa yazabilirsiniz. Not: Param az.
 
Kendi kullandığım PSU yu öneririm hiçbir sıkıntısı çıkmadı 8 aydır kullanıyorum ve gayet sessiz çalışıyor fiyatıda makul.
 
Kendi kullandığım PSU yu öneririm hiçbir sıkıntısı çıkmadı 8 aydır kullanıyorum ve gayet sessiz çalışıyor fiyatıda makul.
Fiyatı makul falan değil! O fiyatlara daha iyisi varken? Ayrıca sırf kabloları çirkin diye bile alınmaz: Corsair CV550 CP-9020210-EU 550W 80+ Plus Bronze Power Supply - incehesap.com
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı