Çözüldü R3 3200U laptopta RAM ya da işlemci değişebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

görkemef

Zeptopat
Daha fazla  
Bilgisayarım özellikleri bu şekilde, yardımcı olursanız sevinirim.

resim_2023-06-20_213017574.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla RAM slotu tekse 8 GB RAM söküp 16 ya da 10 takarsın işlemci ise anakarta gömülü ise maalesef işlemci değişteremezsin.

Bilgisayarım özellikleri bu şekilde, yardımcı olursanız sevinirim.

Eki Görüntüle 1829501

Bilgisayarının modelinin desteklediği RAM hızına bak (eğer iki tane slotu varsa ve bir tane 8 GB RAM takılıysa) RAM'inin üstündeki modeline bak onun aynısını alırsan 16 GB'ye yükseltebilirsin. 5, 9GB kullanılabilir sorununu YouTube'a yaz oradan çözebilirsin.

Bilgisayarının modelinin desteklediği RAM hızına bak (eğer iki tane slotu varsa ve bir tane 8 GB RAM takılıysa) RAM'inin üstündeki modeline bak onun aynısını alırsan 16 GB'ye yükseltebilirsin. 5, 9GB kullanılabilir sorununu YouTube'a yaz oradan çözebilirsin.

Hocam o sorunu çözemedim neredeyse 1 yıldır bakıyorum eğer müsaitseniz bir araştırıp dönme ihtimaliniz var mı?

Hocam o sorunu çözemedim neredeyse 1 yıldır bakıyorum eğer müsaitseniz bir araştırıp dönme ihtimaliniz var mı?

Bir bakayım eğer çözümünü görürsem atarım.

Şu videoya bir bakabilirsiniz. Ama orada adamın yaptığı işlemci çekirdeği sayısına dokunmanızı önermem sadece RAM kısmını ayarlayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı