Bildiğim kadarıyla RAM slotu tekse 8 GB RAM söküp 16 ya da 10 takarsın işlemci ise anakarta gömülü ise maalesef işlemci değişteremezsin.
Sağ olasın hocam bildiğim kadarı ile çift slot ama tek 8 GB RAM ve 5,9 kullanıyor![]()
Olum 5,9 çok senin PC'de net virüs vardır ya da arkada oyun ya da bir program açıktır 5,9 çok çok.
Bilgisayarının modelinin desteklediği RAM hızına bak (eğer iki tane slotu varsa ve bir tane 8 GB RAM takılıysa) RAM'inin üstündeki modeline bak onun aynısını alırsan 16 GB'ye yükseltebilirsin. 5, 9GB kullanılabilir sorununu YouTube'a yaz oradan çözebilirsin.
Hocam o sorunu çözemedim neredeyse 1 yıldır bakıyorum eğer müsaitseniz bir araştırıp dönme ihtimaliniz var mı?
Hocam o sorunu çözemedim neredeyse 1 yıldır bakıyorum eğer müsaitseniz bir araştırıp dönme ihtimaliniz var mı?
model derken pc model ise HP Laptop 15-db1xxxİşlemci gömülü, maksimum RAM için modeli belirtmeniz gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.