R3 3200U sisteme bir şey indirilmeli mi?

467597

Hectopat
Selam dostlar, eskiden Valorant gibi oyunları droptan oynayamıyordum ve işlemci frekansı düşürüp FPS kaybı yaşatıyordu sürekli, cihazı sıfırladım. Şimdi bir şey indirmeye korkuyorum sadece Valorant var ve mis gibi oynuyorum sorunsuz eskiden oynayamıyordum, bir şey indirebilir miyim? Ne indirirsem eski haline döner fikriniz var mı?

Ryzen 3 3200U with Radeon Vega Mobile GFX 2.60Hz
64 Bit.
8 GB(5.95 kullanılabilir)
AMD Radeon tm Vega 3 Graphics (AMD 500t harici)

Sıkıntı yoksa, indirmeye gerek yok. Windows güncellemisi varsa yapın yeterli.

Mesela Discord falan indirmek istiyorum korkuyorum, kardeşim Fortnite istiyor indirmiyorum eski haline döner diye, ne yapacağımı şaşırdım.
Bunlar size kalmış tercihler. Sisteme zararı olacağını zannetmiyorum.

Eskiden neden böyle oluyordu peki?, Isınıyordu frekans düşünüyordu, drop yiyordum. Tekrardan bunların olmamasını istiyorum.

Öyle diyorsanız.
Evet hocam. Bunlar zaten kullanılan programlar ve oyunlar. Zararlı içerik değil.

Merhaba, sistem zamanla yüklenen programlarla şişiyor sorunun bundan kaynaklanıyor olabilir ben de mümkün mertebe gereksiz program yüklememeye çalışıyorum ama zamanla yavaşlıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı