R3 3300X + RX6600 ile kaç FPS almak gerekir?

İşletim sistemi
Windows 10
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözünürlük kötü çünkü videonun kalitesini bayağı kısmak zorunda kaldım internetimin sağlığı için. (boyutu 1 GB'ydi.) Bu arada iki kere benchmark yaptım kayıttayken ve değilken, ortalama 6-8 FPS fazla kayıtta değilken haberin olsun.

Tam sistemim:

R3 3300X.
RX 6600 8 GB Sapphire Pulse.
A320M-A Pro MSI anakart.
2x8 16 GB 2400 MHz CL15 Kingston Fury RAM.
500W Dark PSU.

Çok ama çok teşekkür ederim kanka eline koluna sağlık. Sanırım bende o sisteme elimdeki RAM'leri yani 2x8 Neo Forza 3200MHz taktığımda bu FPS'nin biraz daha üstünü alırım diye düşünüyorum. Arkadaşta çünkü hiç kasma donma olmuyordu ama FPS düşüktü büyük ihtimalle RAM'ler ile alakalı.

Çok ama çok teşekkür ederim kanka eline koluna sağlık. Sanırım bende o sisteme elimdeki RAM'leri yani 2x8 Neo Forza 3200MHz taktığımda bu FPS'nin biraz daha üstünü alırım diye düşünüyorum. Arkadaşta çünkü hiç kasma donma olmuyordu ama FPS düşüktü büyük ihtimalle RAM'ler ile alakalı.
Ramdır muhtemelen çünkü benim eski ekran kartım 1050 Ti'di GTA5 oynarken 40-50 FPS alıyordum 8 GB Ram ile 16 yaptığımda dual ile 70-80'e çıkmıştı mesela. Bir de ekran kartının sıcaklığını işlemcinin sıcaklığını falan test et. Bu işlemci çok ısınıyor Last Of Us oynarken 84 dereceyi gördüm ben mesela. Valorant oynarken 72-73 oluyordu birden 77-78'e fırlayıp düşüyordu geri. Bu yüzden turbo değil temel hızda kullanıyorum işlemciyi anakartın menüsünden bir ayarı kapatarak. 70 dereceyi geçmedi hiçbir oyunda şuana kadar temel hızda.

RAM'dır muhtemelen çünkü benim eski ekran kartım 1050 Ti'di GTA 5 oynarken 40-50 FPS alıyordum 8 GB RAM ile 16 yaptığımda Dual ile 70-80'e çıkmıştı mesela. Bir de ekran kartının sıcaklığını işlemcinin sıcaklığını falan test et. Bu işlemci çok ısınıyor Last of Us oynarken 84 dereceyi gördüm ben mesela. Valorant oynarken 72-73 oluyordu birden 77-78'e fırlayıp düşüyordu geri. Bu yüzden Turbo değil temel hızda kullanıyorum işlemciyi anakartın menüsünden bir ayarı kapatarak. 70 dereceyi geçmedi hiçbir oyunda şu ana kadar temel hızda.

Ya arkadaş kasanın içini pis kullanmıl bir de kasa eski olduğu için kablolaması vs kötü kasa da eski olunca zor olacak ama ya temizlettirip düzene sokturucam ya da kendim evde yapacağım. Gelince burayı hortlatırım tekrar pazartesi kargoya verecek arkadaş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı