R3 5300U sistemde CS2 kasıyor

Gqkmen42

Centipat
Daha fazla  
RAM
8 gb 3200 mhz
Ekran kartı
apu sistem
İşlemci
ryzen 3 5300 u
Evet arkadaşlar başlıktata yazıldığı gibi CS2 kasmaktan oynanmıyor. CS:GO'yu en yüksek ayarlarda oynayabiliyordum fakat CS2 de bırakın en yükseği en düşükte bile oynayamıyorum. Her türlü ayarı denedim. Çözünürlüğü 640'lara çektim ama işe yaramadı yardımcı olur musunuz? İşlemcim Ryzen 3 5300U. 8 GB RAM'im var.

Belki de sıfırlarken bir sorun oluşmuştur, dediğim gibi önemli verileriniz yoksa şu an format atmayı deneyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki hocam deniyiceğim yardımlarınız için teşekkür ederim yarın termal bakımada yollarım test edip cevapliyacağım

Belki de sıfırlarken bir sorun oluşmuştur, dediğim gibi önemli verileriniz yoksa şu an format atmayı deneyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows 10 kursun bence 11 hala düzgün değil.

Radeon yazılımı üzerinde CS2 gözükmüyorsa daha çok kasıyor olabilir. Ekli değilse oyun ekleme kısmı var. Ram 1x8GB mı?
evet 1x8 gb daha önceden test etmiştim birkaç ay önce radeon grafik yerinden optimizasyon ayarını falan yapmıştım dediğim gibi birkaç ay önce test ettim yarın tekrar test edeceğim

Bırakın artık şu Windows 10 fanlığını. Neyi düzgün değilmiş Windows 11’in. 1 seneye desteği bitecek bir işletim sistemini kurmaya değmez.
Windows 10 kursun bence 11 hala düzgün değil.

Evet 1x8 GB daha önceden test etmiştim birkaç ay önce Radeon grafik yerinden optimizasyon ayarını falan yapmıştım dediğim gibi birkaç ay önce test ettim yarın tekrar test edeceğim.

RAM tek kanal olduğu için işlemci performansın ciddi manada etkileniyor. Ayrıca 5300U L3 önbelleği 4MB. Yakın zamanda Ryzen 5 5600H APU laptop ile oynamayı denedim. Bir süre kasma yoktu fakat ilerleyen zamanlarda kasma oldu.

Bırakın artık şu Windows 10 fanlığını. Neyi düzgün değilmiş Windows 11’in. 1 seneye desteği bitecek bir işletim sistemini kurmaya değmez.
İkisini de arkadaşın sistemde kullandım. 10 daha düzgün. 11 de takılmalar dahi oluyor. Memnun olmadım. Donanıma göre de değişebilir.

Aynı donanımı kullandığım için rahatlıkla öneri yapıyorum. 11 tavsiye etmiyorum.

Bırakın artık şu Windows 10 fanlığını. Neyi düzgün değilmiş Windows 11'in. 1 seneye desteği bitecek bir işletim sistemini kurmaya değmez.

Hocam ben Windows 11 denemiştim çok karışık geldi bir de RAM kullanımı yüksek geldiği için Windows 10'a gerigeçtim

Hocam ben Windows 11 denemiştim çok karışık geldi bir de RAM kullanımı yüksek geldiği için Windows 10'a gerigeçtim
Daha hafif bir deneyim için Chris Titus Utility öneririm. Arkaplan işlemlerini 200-300 arası iken 100’e kadar indiriyor programsız hemde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı