R34 vs Supra

mscrash

Picopat
Daha fazla  
Sizce bu iki efsaneden hangisi daha iyi? İki araçta insanların kalplerin de önemli bir yer tutuyordur eminim. Peki siz hangisini daha çok seviyorsunuz? Şu yüzden supra veya R34 diye nedeniyle cevabınızı verin. Ben R34 diyorum. Nedeni ise aslında pek emin değilim küçüklüğümden beri hayranım bu arabaya sesi görünüşü motoru vs. ve çoğu kişi (herkes değil) sırf supra akımından dolayı Supra'yı seçebilir genellikle bu tiplerin pek bir bilgisi olmadığı için direkt Instagram'dan görüp en iyi araba supra kafasına yatanlar var yanlış anlaşılmasın Supra'ya da ayrı bayılırım ve herkes yukarıda anlattığım tiplerden değil. Sadece böyle bir kesim var onu belirtmek istedim.(R34 gtt değil GTR)

Son düzenleyen: Moderatör:
İki aracıda çok severim fakat ben Skyline R34'den yanayım:) Nedenini bilmiyorum, bu aracı gördüğümde içimde kıpırdamalar oluşıyor:)
1e95ee45-a34f-4932-947c-88f3565f5622.jpg
7d1093ea-c2f2-4b72-b4d9-88eb18498ab7.jpg

Supra konforlu günlük kullanım için değildir o 1400HP supralar da on binlerce dolar burada ise sıfır BMW parası harcayarak yapılcak bir arabadır ve o kadar modifiyeli bir arabanın her zaman bir yerinde sorun çıkar R34 ise ufak tefek modifiye yazılımlar ile 500-600HP ile günlük kullanım zevk için daha uygundur.

Supra konforlu günlük kullanım için değildir o 1400HP supralar da on binlerce dolar burada ise sıfır BMW parası harcayarak yapılcak bir aradır ve o kadar modifiyeli bir arabanın her zaman bir yerinde sorun çıkar R34 ise ufak tefek modifiye yazılımlar ile 500-600HP ile günlük kullanım zevk için daha uygundur.
Basit bir turbo veya motor modifiyesi ile de supra'da 500-600hp kazanmanız kolay.

Ben Supra diyorum. Tasarım olarak her ne kadar yakışıklı görmesem de. Motoru ve aktarma organlarının kalitesi yüzünden oyumu Supraya veriyorum. Aslında bu oylama sonucunu ben de merak ediyorum. Gönderiye anket koyar mısınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı