Nükteyi anlamadın kardeşim, sana katılıyorum aynı görüşteyiz. Yazıların devamını okursan işlemcinin ne kadar yeterli oldugunu savunan bir sürü insan cıktı lafım onlaraydı
Üstüne alınma. Hemen fanboyluga girip alt seviye işlemcide kusur bile aramıyorlar baksana. Yoksa AMD'ye de birşey dediğim yok kendim de yakın zamanda AMD topladım. Bütçem daha çok olsa İntel toplardım. İkisinin de avantajlı oldugu dezavantajlı oldugu durumlar var. Ben bunu kabul etmeyen insanlara kılım
Bence bana sataşacağına yazıların devamını okuyup ne demek istediğimi neyi savundugumu anlasan daha iyi olurdu.
Bekleyin bence yetip yetmeyeceğini siz bilirsiniz
siz kullanıyorsunuz. Hem yenileri cıkınca belki fiyatlar falan düşer aceleniz yoksa bekleyin birkaç aya cıkar zaten.
Adama bak sabahtan beri yanlış bilgi veriyor bi de benim mantıklı açıklamama yanlış bilgiden ban demiş
işlemci RAM hafızasında yeterli yer olmadığından yaptığı hesaplamayı tekrar yapmak durumunda kalıcak LPG kullanmıyorsa doğal olarak kullanım artacak burdaki mantığı anlamıyorsan diyecek birşey yok. Üzüntüm senin açıklmalarının peşinden gelen onca insana
Şunu kabul etmek bu kadar zor mu ya o kartın hakkı AMD tarafında 2600 intel tarafında 9400f bu kadar net. Çünkü işlemci giriş seviyelerinde kart iyi bir kart bu kadar basit.