R5 1500X GTX 1060 Sistem ne kadar eder?

ErberkKfnc

Centipat
Özellikler;
İşlemci: AMD Ryzen R5 1500X (Aliexpress'ten aldım)
İşlemci Soğutucusu: Aigo Kule tipi fan (Aliexpress'ten aldım)
Ekran Kartı: İGame GTX 1060 3GB (Aliexpress'ten aldım)
RAM: Reeinno 2666 MHz 2x8 16 GB DDR4 RGB (Aliexpress'ten aldım)
SSD: Reeinno M.2 240 GB 1800MB/s okuma 1300MB/s yazma (Aliexpress'ten aldım)
Anakart: ASUS Prime A320M-K
HDD: WD 1 TB klasik harddisk
Kasa: Power Boost VK-G1030RGB temperli camlı
PSU: Corsair 450W 80+
Monitör: Zowie BenQ XL2411 144 Hz 1ms
Kulaklık: SteelSeries Arctis 5
Fare: SteelSeries Rival 710
Klavye: HyperX Alloy FPS

Unuttuğum bir şey var mı bilmiyorum. Sistem komple 2019'un ocak ayında toplandı. Ne kadar tutacağını merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Aliexpress'ten alınca ne kadar vergi veriyorsun işlemciye falan? Hiçbirinin garantisi yok, garantisi olan sistemlerden düşüğe satarsın. Bilemiyorum piyasa dengesiz ama ekran kartın ve işlemcinin sıfırı 2500-3600 arası alıcı bulabilirsin.

Sıfırı şu an ne kadar yapıyor? Hesaplayıp, %35 aşağısına koy, ilan pazarlıkta yaparsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aliexpress'ten alınca ne kadar vergi veriyorsun işlemciye falan? Hiçbirinin garantisi yok, garantisi olan sistemlerden düşüğe satarsın. Bilemiyorum piyasa dengesiz ama ekran kartın ve işlemcinin sıfırı 2500-3600 arası alıcı bulabilirsin.

Sıfırı şu an ne kadar yapıyor? Hesaplayıp, %35 aşağısına koy, ilan pazarlıkta yaparsın.
2500-3600TL mi? Zaten bilgisayarın değeri 2000-2500, monitör ile 3500-4000 TL'ye vermesini öneririm.

Aliexpress'ten aldıklarım gayet güvenilir ve kalite markalar. Bir sorun çıktığında, geri gönderdiğinizde size yardım edebiliyorlar. Bundan bir önceki bilgisayarımın ekran kartını da oradan almıştım. 2 ay geçtikten sonra ekran kartı bozuldu ve çalışmadı, irtibata geçtikten sonra geri göndermemi istediler ve bana yenisini verdiler.

Aliexpress'ten aldıklarım gayet güvenilir ve kalite markalar. Bir sorun çıktığında, geri gönderdiğinizde size yardım edebiliyorlar. Bundan bir önceki bilgisayarımın ekran kartını da oradan almıştım. 2 ay geçtikten sonra ekran kartı bozuldu ve çalışmadı, irtibata geçtikten sonra geri göndermemi istediler ve bana yenisini verdiler.
Ne kadar vergi alıyorlar?

Bu dünyasal ekonomik krizde doların asla düşmeyeceğini üzülerek belirtmek isterim. Milyonlarca insanın şu an inanılmaz derecede durumları kötü durumda. Siz beklemeden 1650SUPER, R5 1600, 8 RAM, 250 SSD sistemi satın alın.

2500-3600TL mi? Zaten bilgisayarın değeri 2000-2500, monitör ile 3500-4000 TL'ye vermesini öneririm.

Evet, sıfır fiyatlarına şimdi baktım. Ekran kartı ve işlemcinin sıfırı 2000 liraymış. 1000-1200 liraya satılabilir... Ekran da 1.500 lira, diğer malzemelerle 3500'a verilir.

Ben de Aliexpress'ten işlemci almak istiyorum, ne kadar vergi uygulanır sizce?

Ekran kartını yurt dışına nasıl gönderdiniz? Ve ne kadar vergi ödediniz? Hep merak ettiğim sorulardan birkaçı.

Ekran kartını yurt dışına nasıl gönderdiniz? Ve ne kadar vergi ödediniz? Hep merak ettiğim sorulardan birkaçı.

Benim de ya, ben de alacağım Aliexpress'ten işlemci ve ekran kartı böyle giderse.

Benim de ya, ben de alacağım Aliexpress'ten işlemci ve ekran kartı böyle giderse.
Ben de Aliexpress'ten alışveriş yapıyorum. İşlemci de aldım, RAM de aldım. Bu konudaki marka Reeinno marka RAM kullandım. Beni hiç üzmedi. SSD'si de öyle. Ama burada aklında olsun, her zaman risk var. Vergi olayı belirsiz, ama en az 15₺ gözden çıkar. Ayrıca şu an ürün gönderiyorlar mı diye satıcıya sormanı öneririm.

Ben de Aliexpress'ten alışveriş yapıyorum. İşlemci de aldım, RAM de aldım. Bu konudaki marka Reeinno marka RAM kullandım. Beni hiç üzmedi. SSD'si de öyle. Ama burada aklında olsun, her zaman risk var. Vergi olayı belirsiz, ama en az 15₺ gözden çıkar. Ayrıca şu an ürün gönderiyorlar mı diye satıcıya sormanı öneririm.
Virüs varken cesaret edemeyebilirim ama Intel bir işlemci alacağım oradan... Belki 10. nesil piyasaya çıkınca 8 ve 9 iyice ucuzlar bilemiyorum. 7 bile işimi görür. Baştan PC toplayacağım :( Uzun bir süreç olacak gibi.

Virüs varken cesaret edemeyebilirim ama Intel bir işlemci alacağım oradan... Belki 10. nesil piyasaya çıkınca 8 ve 9 iyice ucuzlar bilemiyorum. 7 bile işimi görür. Baştan PC toplayacağım :( Uzun bir süreç olacak gibi.
Genelde ben fiyat farkı olarak çok uyguna görmedim. I7-4790K'yı şu an 1200₺'ye satıyorlar. Genelde işlemci alanlar Xeon serisi alıyorlar. Çin'deki eski sunuculardan çıkma satıyorlardır büyük ihtimalle, bu nedenle Xeon'lar çok ucuz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı