Windows 10 en son sürümü format attığım halde mavi ekran hatası aldım, dump dosyalarını linkte paylaşıyorum sebebini bulan birisi yardımcı olursa sevinirim. ( BIOS güncel F1H )
Hocam yeni sdd ile de mavi ekran verdi ya nasıl çözeriz bunu
system_service_exception şeklinde mavi ekran verdi , minidumb dosyasını paylaşıyorum altta belirgin bir şey diyordur umarım nedeni çıkar
Hocam sen aldın deyince bir şey dememiştim. Keşke öneri isteseydin. Benim önerdiğim bir SSD'yi alırdın
Ses sürücünü demiştim ama yapmamışsın. Ağ kartını'da güncelle.
RAM MHZ değerini BIOS'ta kontrol et. Max 3200 olsun yada Auto yap.
Hocam sen aldın deyince bir şey dememiştim. Keşke öneri isteseydin. Benim önerdiğim bir SSD'yi alırdın
Ses sürücünü demiştim ama yapmamışsın. Ağ kartını'da güncelle.
RAM MHZ değerini BIOS'ta kontrol et. Max 3200 olsun yada Auto yap.
Şu anki ssd kötü mü ki fiyatı düşmüştü diye aldım onu aceleye geldi biraz, ağ kartını nasıl güncelleye bilirim , ek olarak biostan default ayarlar yapsam çözülecek herhalde son dediğiniz kısım için
Tamamdır, ses kartı dosyasını klasöre çıkartıp setup ile çalıştırdığımda bu kısım geldi devam edip kuruyor PC'yi baştan başlatıyor sonra yine buraya geliyor yanlış mı yapıyorum bir şeyi, yoksa gittiği kadar devam mı ne yapayım
Onu yazdım devam edip yeniden başladı tekrar devam deyince bu hatayı verdi
Bu da ağ güncellemesi sonrası hali, olmuştur umarım
Bu da ses sürücüsünün son hali 2019 olarak kalmış büyük ihtimal güncellemedi kursam da
Ses, video ve oyun denetleyicileri başlığı altındakiler yakın tarih dururken üstteki ses girişleri ve çıkışları bölümündeki 2019 olarak gözüküyor farkı nedir