R5 1500X Sisteme Windows 11 Kurulmalı mı?

Hocam daha önceden yazmıştım bir konuya sanırsam bu adımlar desteklenmeyen CPU'lar içinde kullanılabiliyor. Dener misiniz? Windows 11 imajı indirin, Rufus ile flash diskinize yazın, ardından kurulum aşamasına gelin ve dosyalarınızı koruyarak yükseltebilir ya da temiz kurulum yapabilirsiniz.

Siz denediniz mi? Denediyseniz guncelleme aldiniz mi? Bana guncelleme aldirtmasi lazim. Yalan olmasin simdi Windows 11 haha.

Siz denediniz mi? Denediyseniz guncelleme aldiniz mi? Bana guncelleme aldirtmasi lazim. Yalan olmasin simdi Windows 11 haha.
Çok şükür bende 3500X var hocam ben denemedim ancak birçok makalede işlemci sınırlamasını da kaldırdığı belirtiliyor, deneyin ancak geri dönüşü sadece yükselttiyseniz olacaktır.

Çok şükür bende 3500X var hocam ben denemedim ancak birçok makalede işlemci sınırlamasını da kaldırdığı belirtiliyor, deneyin ancak geri dönüşü sadece yükselttiyseniz olacaktır.

ISO dosyasi sayesinde yukseltme yapacagim. Yukseltme dediginiz bu yontemle yapildiktan sonra oluyor sanirim.

Hayır. Windows'un yayınladığı listede işlemciniz yer almıyor. Windows 10 kullanın.

Hayır. Windows'un yayınladığı listede işlemciniz yer almıyor. Windows 10 kullanın.

O listede Ryzen 3300X, 3500X gibi işlemciler de yer almıyordu. Windows'un o listeyi neye göre yaptığını bile bilmiyorum, şirketin çaycısına yazdırmışlar sanırım.

Desteklenmeyen işlemci ile kullanıyorum. Güncelleme alabiliyorsunuz. İmajı indirip Rufus ile yazdırırken Secure Boot, TPM vb. gereksinimleri kaldırabileceğiniz bir seçenek çıkıyor. Onu işaretleyin ve temiz kurulum yapın.

Adsız.png
2.png

Uyumluluk denetleme uygulamasında dediğim gibi sadece işlemci kısmında çarpı çıkıyor. Ben yine de şansımı denemekten yanayım :D

Hocam denemek istiyorsanız bahsettiğim şekilde deneyebilirsiniz onun dışında Regedit kayıtlarını değiştirmek gibi yöntemlere pek güvenim yok.

1673526937194.png

Rufus programıyla kurmaya çalışıyorum bu ilk 2 tik seçiliydi bu tikleri kaldırdığım sürece Windows 11 kursam bir problem yaratır mı? Bilgisayarımda TPM 2.0 var zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı