R5 1500X Sisteme Windows 11 Kurulmalı mı?

Siz denediniz mi? Denediyseniz guncelleme aldiniz mi? Bana guncelleme aldirtmasi lazim. Yalan olmasin simdi Windows 11 haha.

Siz denediniz mi? Denediyseniz guncelleme aldiniz mi? Bana guncelleme aldirtmasi lazim. Yalan olmasin simdi Windows 11 haha.
Çok şükür bende 3500X var hocam ben denemedim ancak birçok makalede işlemci sınırlamasını da kaldırdığı belirtiliyor, deneyin ancak geri dönüşü sadece yükselttiyseniz olacaktır.

Çok şükür bende 3500X var hocam ben denemedim ancak birçok makalede işlemci sınırlamasını da kaldırdığı belirtiliyor, deneyin ancak geri dönüşü sadece yükselttiyseniz olacaktır.

ISO dosyasi sayesinde yukseltme yapacagim. Yukseltme dediginiz bu yontemle yapildiktan sonra oluyor sanirim.

Hayır. Windows'un yayınladığı listede işlemciniz yer almıyor. Windows 10 kullanın.

İfadeler: eax
Win11 görünüm teması indirin. Ben inatla geçmiyorum en erken yaz veya sonbaharda geçerim.

Desteklenmeyen işlemci ile kullanıyorum. Güncelleme alabiliyorsunuz. İmajı indirip Rufus ile yazdırırken Secure Boot, TPM vb. gereksinimleri kaldırabileceğiniz bir seçenek çıkıyor. Onu işaretleyin ve temiz kurulum yapın.

Uyumluluk denetleme uygulamasında dediğim gibi sadece işlemci kısmında çarpı çıkıyor. Ben yine de şansımı denemekten yanayım

Hocam denemek istiyorsanız bahsettiğim şekilde deneyebilirsiniz onun dışında Regedit kayıtlarını değiştirmek gibi yöntemlere pek güvenim yok.

Rufus programıyla kurmaya çalışıyorum bu ilk 2 tik seçiliydi bu tikleri kaldırdığım sürece Windows 11 kursam bir problem yaratır mı? Bilgisayarımda TPM 2.0 var zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…