R5 1500X ve 1050 Ti Yayın açınca FPS çok düşüyor

Madxq

Centipat
Merhaba Ryzen 5 1500X işlemci, 1050 Ti ekran kartı, 16 GB RAM, 256 GB SSD.
İnternet yükleme 2.1, indirme 20.
CS GO oynarken yayın açtığımda FPS 250'den aşağı düşmüyor yayında 720 p de bile çok kasıyor. Ayarlar konusunda yardımcı olur musunuz?

Konumu inceleyebilirsiniz. Sorunuza gelicek olursak açabilirsiniz. Eğer stabil 2 veya üstü alıyorsanız 1200-1300 bitrate verip gerekli OBS ayarlarını yaptıktan sonra 720p değilde 648p yayın açmayı deneyin. Pek sağlıklı yayın olacağını zannetmiyorum ama deneyin ve kendinizi deneyimleyin. Üst bitrate sınırınız 1500 olsun. Atlanan kare kesinlikle olmamalı.

Twitch Yayını Yapacaklar İçin Ayar Önerileri - Technopat Sosyal

Hacim özelden yapabilirmiin hilton
Telefondan bağlanıyorum. Team olsa hallederdim. Yapacağınız şeyler anlatayım hemen. Konuma gidin ilk resimdeki ayarları yapın kodlamayi ekran kartına verin önce. Bitrate 1300 yapın ve maxinum kalite seçiniz. Daha sonra video bölümüne gelin temel çözünürlüğünüz monitöründur. Onu ellemeyin kalsın. Altındaki çıkış çözünürlüğü kısmına gelin 1280x720 veya Bir altındaki çözünürlüğü seçin. Diğer ayarlarda aynı olsun sadece FPS kısmını 30 olarak değiştirin. Yapacaklarınız bu kadar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı