R5 1600 AF + 1660S sistem toplama

Bütçe
5000
Doğrudur hocam, peki sizce RX570 ve 1600 AF nasıl olur? Öyle bir sistem toplamayı düşünüyorum da. Güncel oyunları orta ayarlarda açması yeterli.
Bir arkadasim da 1600af rx580 var fullhd full grafik butun oyunlari oynuyor akici bir şekilde rx570 bilmiyorum ama oyun testlerine youtubeden bakabilirsin butcen varsa 1660s almalisin hem daha guncel hemde isinmiyor kartlar tabi gaming model alirsan 2 tavsiyem var onda da msi gaming x ve gigabyte gaming oc 1660s ikiside 70 dereceyi gecmiyor oyunlar da diger modelleri bilmiyorum ama asusa cok isiniyor diyor kulanicilar.

Bir arkadasim da 1600 AF RX580 var fullhd Full grafik butun oyunlari oynuyor akici bir şekilde RX570 bilmiyorum ama oyun testlerine YouTube'den bakabilirsin butcen varsa 1660S almalisin hem daha guncel hem de isinmiyor kartlar tabii Gaming model alirsan 2 tavsiyem var onda da MSI Gaming X ve Gigabyte Gaming OC 1660S ikisi de 70 dereceyi gecmiyor oyunlar da diger modelleri bilmiyorum ama ASUS'a cok isiniyor diyor kulanicilar.

Çok sağ olun hocam, o kadar bütçem yok maalesef o yüzden RX570 alacağım ama dediğiniz gibi Gaming olan modellere bakarım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı