RebelliousZZ
Kilopat
Daha fazla
Merhabalar, elimde B350M PRO-VD Plus anakart var MSI marka bu anakartı B450 ile değiştirmek istiyorum ve yeni bir anakart arayışındayım elimde R5 1600 AF RX580 Armor ve 8 GB tek slot RAM'li bir sistem var anakart upgrade edeceğim 600 650 lira civarlarında bir B450 anakart almayı düşünüyorum sizce nasıl bir tercihde bulunayım. Biliyorum bu devirde bu fiyatlarda B450 çok şey istiyorum fakat internette birkaç model gördüm ve olabileceğini düşünüyorum.
Bir de şöyle bir sorum var bazı anakartlarda 4 pin CPU portu bazılarında 8 pin bulunmakta bunun overclock açısından bir fark yaratıp yaratmadığını merak ediyorum.
www.trendyol.com
Bu anakartlar hakkında ne diyorsunuz alınabilir ürünler mi?
Bir de şöyle bir sorum var bazı anakartlarda 4 pin CPU portu bazılarında 8 pin bulunmakta bunun overclock açısından bir fark yaratıp yaratmadığını merak ediyorum.
MSI B450M-A Pro Max AM4 DDR4 3466/OC DVI HDMI M.2 USB3.2 mATX Ana Kart : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI B450M-A Pro Max AM4 DDR4 3466/OC DVI HDMI M.2 USB3.2 mATX Ana Kart : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr

MSI B450M-A Pro Max Anakart 4133 MHz(Oc) DDR4 Soket AM4 Micro ATX AMD Fiyatı - Trendyol
MSI B450m-a Pro Max Amd B450 Soket Am4 Ddr4 4133mhz (OC) M.2 Matx Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bu anakartlar hakkında ne diyorsunuz alınabilir ürünler mi?