R5 1600 AF Internet Cafe Simulator 2 oynarken 80 derece normal mi?

ValiBey36

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 1600 AF İşlemci
INNO3D GTX 1650 GDDR6 Ekran Kartı
Biostar A302M Anakart
500GB SEAGATE HDD+PATRİOT BRUST 240GB SSD
2x8GB Crucial 3000MHz CL15 RAM
LG 22MK400H Monitör
Meslek
Öğrenci
1642258464619.png

78 derece normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz daha detay versen iyi olurdu, oyun hakkında bilgim yok GPU - CPU yük dağılımı nasıl bilmiyorum.

Sistemin nedir? Soğutucun nedir? En son ne zaman termal macun değiştirdin? Diğer oyunlarda nasıl falan filan aklına gelen tüm detayları versen iyi olur.

Biraz daha detay versen iyi olurdu, oyun hakkında bilgim yok GPU - CPU yük dağılımı nasıl bilmiyorum.

Sistemin nedir? Soğutucun nedir? En son ne zaman termal macun değiştirdin? Diğer oyunlarda nasıl falan filan aklına gelen tüm detayları versen iyi olur.

Arkadaş doğru konuşmuş. Ayrıntılı bilgi lazım.

Stok soğutucu kullanıyorum. Sistemim; GTX 1650 ekran kartı, A320MH anakart, Corsair 8 GB 3000MHz. Diğer oyunlarda maksimum 67 derece gördüm, bu oyun yeni çıktı, optimizasyon sorunu var diyorlar. Termal macun aldığımdan beri değiştirmedim, 2020'nin Haziranında almıştım.

Stok soğutucu kullanıyorum. Sistemim; GTX 1650 ekran kartı, A320MH anakart, Corsair 8 GB 3000MHz. Diğer oyunlarda maksimum 67 derece gördüm, bu oyun yeni çıktı, optimizasyon sorunu var diyorlar. Termal macun aldığımdan beri değiştirmedim, 2020'nin haziranında almıştım.

Termal macun değişim zamani gelmiş. 6 Ay'da bir yenilemeniz gerekiyor. Bence termal macunu değiştirin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı